Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic şi amendat de poliţie. Reacţia furibundă a miliardarului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2024, 12:51

Reclamă
Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic şi amendat de poliţie. Reacţia furibundă a miliardarului

Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic şi amendat de poliţie. Reacţia furibundă a miliardarului

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Hepta

Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic şi amendat de poliţie. Totul s-ar fi petrecut la începutul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme pentru Ion Ţiriac. Conform fanatik.ro, Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic si a fost amendat de poliţie.

Ion Ţiriac a fost implicat într-un incident în trafic şi amendat de poliţie

Miliardarul român a contestat în instanţă decizia luat de poliţişti de a-l amenda. Numele lui Ţiriac apare într-un proces al cărui dosar a fost înregistrat pe 8 februarie 2024, la Judecătoria Sectorului 1. Mai exact, miliardarul român cere anularea procesului verbal pentru contravenţie, care a fost încheiat pe data de 26.01.2024.

Primul termen al procesului a fost pe data de 6 iunie. La acest termen, avocaţii lui Ion Ţiriac au cerut încuviinţarea probei cu înscrisurile depuse la dosarul cauzei, planşele foto şi conţinutul dosarului de la Poliţie cu declaraţiile conducătorilor auto implicaţi.  De asemenea, avocaţii miliardrului român au cerut şi audierea unui martor. Totodată, instanţa a decis să administreze proba cu filmarea video în şedinţă publică.

Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români!

Au apărut schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români, iar Ion Ţiriac este din nou pe primul loc în clasamentul Forbes. Fostul mare jucător de tenis, care are o avere uriaşă, a profitat de problemele cu care se confruntă „rivalul” său din top, Daniel Dineş.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ţiriac a luat decizii radicale în ultimii ani şi a cedat „bijuteriile coroanei”. A renunțat la diviziile de leasing financiar care îi purtau numele, turneul de tenis de la Madrid şi o competiţie de golf din Spania. În 2015 renunța şi la 45% dintre acțiunile băncii care îi poartă numele pentru aproximativ 700 de milioane de euro.

Omul de afaceri a vândut şi mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat 1.2 miliarde de euro. Toate aceste tranzacţii l-au propulsat în topul celor mai bogaţi români, iar averea lui aproape s-a dublat în decurs de patru ani.

În această lună a venit şi confirmarea specialiştilor de la Forbes. Aceştia anunţă că Ion Ţiriac tocmai a revenit pe primul loc în clasamentul general al averilor românilor, cu un total de 2.1 miliarde de dolari.

Reclamă

În schimb, averea lui Daniel Dineş s-a „prăbuşit”. Dacă la începutul anului 2024 era estimată la 2.7 miliarde de dolari, acum a ajuns la 1.4 miliarde de dolari. Acţiunile firmei fondate de Dineş, UiPath, au suferit o cădere de 30% la finalul lunii mai. A fost momentul în care antreprenorul român a decis să revină în funcţia de CEO.

Daniel Dineş a ajuns de pe primul loc în topul bogaţilor României pe ultima treaptă a podiumului. Locul secund este ocupat de Dragoş Pavăl, cel care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru

S-a aflat ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac. Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru, după ce a absolvit o facultate din America. Ioana Ţiriac este fiica pe care Ion Ţiriac o are alături de marea sa iubire, Sophie Ayad. Alături de aceasta, miliardarul român mai are un fiu, pe nume Karim. Totodată, alături de Mikette von Issenberg, Ion Ţiriac mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU UNICA FIICĂ A LUI ION ŢIRIAC)

Ioana Ţiriac a plecat să studieze la o facultate din America, imediat după ce a terminat liceul în Bucureşti. În urmă cu doi ani, aceasta şi-a finalizat studiile la Universitatea din Miami, fiind specializată în economie.

După ce şi-a încheiat studiile peste Ocean, Ioan Ţiriac s-a mutat în Dubai. Aceasta are, cel mai probabil, interese imobiliare acolo, postând recent pe contul ei de Instagram o campania imobiliară din oraşul în care locuieşte. Ea a apărut pe reţeaua de socializare şi cu o vestimentaţie branduită.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

9:53

EXCLUSIV„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

9:18

„Mi-a plăcut enorm asta!” Verdictul lui Răzvan Lucescu după parcursul României la EURO 2024

8:43

Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 5 Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și