Închide meniul

Joe Biden, pregătit să ia o decizie fără precedent după ce a devenit preşedintele Statelor Unite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 6:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Joe Biden, pregătit să ia o decizie fără precedent după ce a devenit preşedintele Statelor Unite

ProfimediaImages

Joe Biden e noul preşedinte al Statelor Unite

Biden le cere şefilor fotbalului din Statele Unite ceva greu de realizat: egalizarea salariilor pentru bărbaţi şi femei, în soccer. Naţionala feminină a Statelor Unite este de patru ori campioană mondială şi olimpică, iar Jill Biden asista constant la meciurile fetelor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Biden vrea salarii egale pentru bărbaţi şi femei

”Susțin salarii egale pentru bărbați și femei. În caz contrar, dacă voi ajunge președinte, puteți căuta în altă parte finanțare pentru Campionatul Mondial din 2026”, surprindea Joe Biden, cu şase luni în urmă.

Joe Biden este un fan al fotbalului, asta chiar dacă în tinereţe a practicat fotbalul american. Mai mult, cei doi copii, Beaz şi Hunter, au evoluat în competiţia statului Delaware.  

Joe Biden a câştigat alegerile din Statele Unite ale Americii şi îl va înlocui la Casa Albă pe Donald Trump. Rezultatul scrutinului a fost aşteptat cu sufletul la gură în toată lumea.

"Eu am votat, da. E normal să se facă schimbări. Părerea mea este că fiecare schimbare este binevenită, o să fie bine pentru ţară! Eu sper să fie schimbare. Democraţii se bucură de victorie, iar republicanii încă mai au o speranţă.

Reclamă

Washington DC este un oraş democrat, este foarte democrat. Au votat şi băieţii mei. E foarte important să ai dreptul de vot!", a declarat Ghiţă Mureşan pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și