Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român: „M-a primit în casa lui, m-a învăţat asta!”

Publicat: 8 octombrie 2024, 18:09

Reclamă
Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român: „M-a primit în casa lui, m-a învăţat asta!”

Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român

Leonard Doroftei, în timpul unui interviu / AS.ro

Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român. Marele campion la box a recunoscut că între el şi Fane Spoitoru a fost o relaţie de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temut interlopi ai României. Acesta a murit în 2016, într-un spital din Israel.

Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român

Chiar dacă Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai controversaţi oameni din România, Leonard Doroftei nu a negat niciodată relaţia de prietenie pe care a avut-o cu acesta.

La 8 ani de la moartea lui Fane Spoitoru, Leonard Doroftei a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu acesta.

„Dumnezeu mi l-a adus pe Fane Spoitoru. M-a primit în casa lui, m-a învățat să-mi iubesc mama și familia, să fiu puternic și să merg mai departe. Un prieten. O spun din toată inima. Pentru mine a fost un prieten și am învățat de la el lucruri frumoase. Ne-a plăcut pe mine și familia mea așa cum ne-a văzut, dorindu-ne să facem ceva în viață. Chiar ne-a respectat pentru ceea ce suntem, pentru oamenii care am fost și care suntem, de altfel. Pentru mine a fost o pierdere. A fost un om deosebit„, a spus Leonard Doroftei într-o emisiune.

Reclamă
Reclamă

Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre realția cu soția sa! Care e secretul căsniciei: „Ea m-a învățat”

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri rare despre relația cu soția sa! Fostul pugilist a vorbit deschis, după 30 de ani de căsnicie, despre familia sa. Alături de soția Monica, Leonard Doroftei are o fată, pe Vanessa, și doi băieți, pe Alexandru și Andrei. (VEZI IMAGINI CU FAMILIA LUI LEONARD DOROFTEI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI=

„Cred că Dumnezeu poate să ne spună care e secretul căsniciei, petru că ea a venit într-o perioadă frumoasă, a rămas cu mine, suntem împreună de 30 de ani!

Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine. Ea m-a învățat și mi-a oferit ce am acum, familia este datorită ei. Ea m-a învățat ce este o familie, a avut grijă de mine, m-a ajutat, mi-a dat sfaturi atunci când am avut nevoie.

Reclamă

Am supărat-o zilele trecute că nu fac curățenie în cameră, că nu am mâncat tot din farfurie. Nu am supărat-o, de ce să o supăr? E o persoană bună și iubitoare și nu vreau să o super.

Sunt un soț bun. Sunt un om fericit. Chiar pot să spun că am o familie, pe care nu am avut-o ca și copil”, a spus Leonard Doroftei, citat de wowbiz.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

20:31

VideoLăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

20:14

VideoJucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

20:08

Dinamo i-a oferit lui Alex Dobre un salariu mai mare decât va avea la Rapid! Prima de instalare pe care o propuneau „câinii”

19:45

FotoPrimele imagini cu Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, în România: „Îmi cer scuze că nu ştiu româneşte”

19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”
Citește și