Închide meniul
Foto

„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

Reclamă

Publicat: 2 martie 2024, 16:56

„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

"Mai ții șirul iubitelor din viața ta?" "Prințul" Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

Adrian Cristea, dezvăluiri despre fostele iubite / Instagram

Întrebat dacă mai ţine șirul iubitelor, „Prințul” Cristea a avut un răspuns sincer în podcastul Anamariei Prodan. Fostul jucător al lui Dinamo şi al FCSB-ului este cunoscut pentru trecutul său amoros care a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a fost căsătorit cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiţă. Povestea lor de dragoste a durat 9 ani şi s-a încheiat la Tribunal. După, „Prinţul” s-a iubit cu Bianca Drăguşanu, dar şi cu alte femei de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Anul trecut s-a despărţit de Andreea Roşca, o cunoscută avocată din Cluj-Napoca.

„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan

Anamaria Prodan l-a luat la întrebări pe fostul internaţional român despre fostele iubite. „Prinţul” a avut o reacţie savuroasă.

(Mai ții șirul femeilor care au trecut prin viața ta?) Nu e vorba de șir. Din punctul meu de vedere, pe unele femei le ții în suflet, pe unele în minte și pe unele le uiți.

(Câte ai uitat?) Asta zic, nu am un șir. Nu am un carnețel, cum am mai auzit, că sunt bărbați care își notează, țin evidența„, a declarat Adrian Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Adrian Cristea a primit o întrebare „capcană” de la fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Întrebat care dintre fostele iubite a fost „dragostea vieţii lui”, fostul fotbalist a „driblat” răspunsul.

Dragostea vieții mele e Rania (n.r. fiica pe care o are cu Denisa Nechifor). La vârste diferite iubești diferit. Încă n-am găsit dragostea vieții mele. Urmează!„, a precizat Adrian Cristea.

Deci prințul, la 40 de ani, încă nu și-a găsit prințesa„, l-a completat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Cristea şi-a încheiat cariera în 2017, la Chiajna. „Prinţul” Cristea a adunat 9 selecţii în naţionala de seniori a României. A fost campion cu Dinamo, în 2007, şi a cucerit titlul cu FCSB în 2014. Gigi Becali l-a criticat pe Cristea în termeni duri pentru viaţa extrasportivă pe care a avut-o.

Ce a ajuns să facă Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și