Închide meniul
Foto

„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

Publicat: 2 martie 2024, 16:56

Reclamă
„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

"Mai ții șirul iubitelor din viața ta?" "Prințul" Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan. Cine e marea lui dragoste

Adrian Cristea, dezvăluiri despre fostele iubite / Instagram

Întrebat dacă mai ţine șirul iubitelor, „Prințul” Cristea a avut un răspuns sincer în podcastul Anamariei Prodan. Fostul jucător al lui Dinamo şi al FCSB-ului este cunoscut pentru trecutul său amoros care a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a fost căsătorit cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiţă. Povestea lor de dragoste a durat 9 ani şi s-a încheiat la Tribunal. După, „Prinţul” s-a iubit cu Bianca Drăguşanu, dar şi cu alte femei de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Anul trecut s-a despărţit de Andreea Roşca, o cunoscută avocată din Cluj-Napoca.

„Mai ții șirul iubitelor din viața ta?” „Prințul” Cristea, răspuns sincer în fața Anamariei Prodan

Anamaria Prodan l-a luat la întrebări pe fostul internaţional român despre fostele iubite. „Prinţul” a avut o reacţie savuroasă.

(Mai ții șirul femeilor care au trecut prin viața ta?) Nu e vorba de șir. Din punctul meu de vedere, pe unele femei le ții în suflet, pe unele în minte și pe unele le uiți.

(Câte ai uitat?) Asta zic, nu am un șir. Nu am un carnețel, cum am mai auzit, că sunt bărbați care își notează, țin evidența„, a declarat Adrian Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Cristea a primit o întrebare „capcană” de la fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Întrebat care dintre fostele iubite a fost „dragostea vieţii lui”, fostul fotbalist a „driblat” răspunsul.

Dragostea vieții mele e Rania (n.r. fiica pe care o are cu Denisa Nechifor). La vârste diferite iubești diferit. Încă n-am găsit dragostea vieții mele. Urmează!„, a precizat Adrian Cristea.

Deci prințul, la 40 de ani, încă nu și-a găsit prințesa„, l-a completat Anamaria Prodan.

Reclamă

Adrian Cristea şi-a încheiat cariera în 2017, la Chiajna. „Prinţul” Cristea a adunat 9 selecţii în naţionala de seniori a României. A fost campion cu Dinamo, în 2007, şi a cucerit titlul cu FCSB în 2014. Gigi Becali l-a criticat pe Cristea în termeni duri pentru viaţa extrasportivă pe care a avut-o.

Ce a ajuns să facă Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și