Închide meniul
Foto

„Când l-am cunoscut, era nimeni” S-a iubit cu „Prinţul” Cristea şi a rupt tăcerea despre relaţia încheiată la Tribunal

Publicat: 20 decembrie 2023, 19:42

Reclamă
„Când l-am cunoscut, era nimeni” S-a iubit cu „Prinţul” Cristea şi a rupt tăcerea despre relaţia încheiată la Tribunal

S-a iubit cu "Prinţul" Cristea şi a rupt tăcerea

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea / Colaj Instagram

Denisa Nechifor, femeia care s-a iubit cu „Prinţul” Cristea, a rupt tăcerea despre relaţia încheiată la Tribunal. Fosta soţie a lui Adrian Cristea a vorbit despre povestea de dragoste care a durat 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa şi fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB au împreună o fetiţă în vârstă de 15 ani. În ciuda despărţirii, cei doi au rămas în relaţii foarte bune de dragul copilei.

Denisa Nechifor s-a iubit cu „Prinţul” Cristea şi a rupt tăcerea despre relaţia încheiată la Tribunal

Denisa Nechifor a oferit declaraţii surprinzătoare despre fostul ei iubit. Chiar dacă, de-a lungul vremii, au apărut zvonuri că a cerut divorţul din cauză că ar fi fost înşelată, Denisa neagă acest scenariu şi a venit cu precizări.

Adrian Cristea s-a despărţit în acest an de Andreea Roşca, avocata care îl convinsese să se mute pentru ea la Cluj. Denisa Nechifor, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) exclude varianta unei împăcări cu fostul internaţional român.

Când l-am cunoscut pe Adi, eram cu un băiat care era foarte bine. L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic. Eu am fost cu Adi când era la Iași, foarte puțin când a venit la București. Viața mi-a demonstrat că am luat un băiat super simplu, în detrimentul unuia care avea tot ce trebuie.

Reclamă

Eram mici, eram foarte mici. El a venit la București, eu nu puteam să vin în Capitală foarte des pentru că făceam facultate. Eu țin foarte tare la educație și la scoli, motiv pentru care le-am și făcut.

El voia tot timpul să fiu cu el aici, nu puteam. Era greu la Dinamo… eu aveam treaba mea. Chestii de viață, nimic foarte grav, care se adună însă, picătură cu picătură.

Suntem despărțiți de 15 ani și jumătate, dar nu s-a pus niciodată problema să ne mai împăcăm”, a declarat Denisa Nechifor în podcastul Tare de Tot.

Reclamă 4 / 0/3

Adevărul despre pensia alimentară pe care o plăteşte „Prinţul” Cristea

Denisa Nechifor a dezvăluit că nu i-a cerut pensie alimentară lui Adrian Cristea, pentru ca acest fapt să nu aibă vreun impact negativ asupra fetiţei lor. Aceasta susţine că a fost sfătuită de mulţi oameni să-i ceară o sumă de bani lunară fostului său iubit, însă a refuzat să facă asta.

Nu, nu am făcut asta. E copilul meu şi nu mi-aş dori ca pentru nişte bani să o traumatizez. Mulţi mi-au zis că e dreptul copilului, dar noi fiind persoane publice ar fi fost un circ. Iar eu vreau ca fata mea să crească într-un mediu normal. În viaţă nu este totul despre bani şi spun asta deşi mie îmi plac banii mult, dar am învăţat să îi fac.

Am avut câteva perioade grele cu el din punctul ăsta de vedere, de mai contraziceam şi nu mi-a plăcut. Eu mi-am dorit o viaţă liniştită, să îmi cresc copilul şi să am ce îmi place, ce vreau. Este o satisfacţie incredibilă că am reuşit să fac asta”, a declarat Denisa Nechifor, conform playtech.ro.

Adrian Cristea, detalii picante despre cum și-a sedus fostele iubite

„Prinţul” şi-a dezvăluit secretul şi a spus tot despre „tactica” pe care o are atunci când îşi doreşte să cucerească o femeie. Adrian Cristea a oferit declaraţii fără reţineri despre atuurile sale în vederea cuceririi unei femei. Acesta a declarat că simţul umorului este punctul său forte, mărturisind că femeile se îndrăgostesc imediat de acest aspect.

Îmi place femeia și ce reprezintă ea. Nu știu dacă am avut vreo regulă sau vreun șablon. Trebuie să știi să te porți cu o femeie, să o respecți, să ai educație. Să o faci să râdă. Dacă o faci să râdă e jumătate cucerită.

Observăm acum în societate că e problemă din punctul ăsta de vedere, iar bărbații ar trebuie să respecte mai mult femeile, să le prețuiască și aprecieze mai mult”, a declarat Adrian Cristea, conform gsp.ro.

De asemenea, fostul jucător a mai declarat că în timpul unei relaţii, este dedicat complet şi are sentimente: „Nu știu dacă eu le-am iubit mai mult sau ele mai mult pe mine. Într-o relație eu mă implic și am sentimente”, a declarat Adrian Cristea, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și