Închide meniul
Foto

Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”

Reclamă

Publicat: 23 martie 2024, 11:57

Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”

Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi

Dumitru Dragomir este nelipsit de pe şantier/ AS.ro

Milionarul de 77 de ani, care ia 3 pensii de la stat, a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi. Dumitru Dragomir a dezvăluit cum se poate ajunge la câştiguri chiar şi de un milion de euro pe an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a plecat de la Liga Profesionistă de Fotbal, „Oracolul din Bălceşti” a dat lovitura în afacerile imobiliare. Chiar el a recunoscut că a ajuns la o avere de peste 50 de milioane de euro. „Mitică” Dragomir a venit cu un sfat important pentru cei care vor să dea lovitura.

Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi

Dumitru Dragomir ştie care este „reţeta succesului”. I-a îndemnat pe români să planteze nuci. Asigură că profitul va deveni unul uriaş.

Dom`le, dacă înveți multă carte nu ai timp să faci avere. Dar trăiești toată viața bine. Nu ești bogat, dar trăiești bine și tu și familia ta. Și respectat. (…) Unui tânăr îi trebuie cam 5000 de lei pe lună ca să trăiască bine, să muncească doar. Dacă vrea să facă o afacere are nevoie cam de 100-150.000 de euro. O afacere cu plante medicinale e bună…

Dacă o făceam eu, îi spărgeam pe toți. Dar nu e sub un milion investiția, ca să poți să câștigi. Sunt multe afaceri, dar de durată. De exemplu, dacă ai 20 ha de pământ. Pe astea le iei cu 100.000 de euro, teren agricol. Și te apuci și pui nuci. Iar în cinci ani încep să producă. Iar la 20 de ha faci un milion de euro pe an„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

Dragomir a adunat sume uriaşe din bani din construcţia de blocuri în zona de nord a Capitalei.

Să cumperi pământ e singura afacere posibilă, sigură, în România. Nici narcoticele nu sunt mai bune decât pământul. Eu am cumpărat, de la Gigi Becali, acum un an cu 300 (euro, mp, n. red.) și acum e 500. Mi-a dat și 600 pe el. Peste 2 ani e 1000-1200„, a mai spus fostul şef al LPF.

Dumitru Dragomir a recunoscut că primeşte trei pensii: „Mă duc spre 5.000 de euro pe lună”

Iau trei pensii!„, a dezvăluit milionarul de 77 de ani care primeşte, lună de lună, o adevărată avere de la statul român. Dumitru Dragomir a recunoscut că a dat o lovitură importantă şi că şi-a asigurat bătrâneţea. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îşi va „rotunji” serios conturile în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Oracolul din Bălceşti” a început să primească, începând cu acest an, şi o pensie de la Parlament. Chiar Dumitru Dragomir a anunţat că a primit deja o sumă care se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

În perioada în care era la conducerea Ligii, Dumitru Dragomir primea un salariu lunar de 15.000 de euro (n.r. 74.645 de lei). A cotizat astfel o sumă importantă la stat şi acum este recompensat.

„Mitică” Dragomir face avere şi din afacerile imobiliare. Construieşte blocuri pe terenurile cumpărate de la Gigi Becali, în Pipera. Acesta este nelipsit de pe şantier şi îşi petrece o mare parte de timp într-o rulotă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

„Am pensie bună că acuma mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele de când s-au înființat. Niciun leuț. Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate. Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani.

Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată„, a declarat Dumitru Dragomir.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și