Închide meniul
Foto

Momentul decisiv din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea! Detaliul care a schimbat totul între ei

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2023, 17:15

Reclamă
Momentul decisiv din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea! Detaliul care a schimbat totul între ei

Momentul decisiv din viaţa cuplului Andreea Bălan - Victor Cornea

Andreea Bălan şi Victor Cornea/ Instagram Andreea Bălan

S-a aflat care a fost momentul decisiv din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea. Solista a dezvăluit care a fost detaliul care a schimbat relaţia cu tenismenul care este mai tânăr decât ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de la începutul verii. Cei doi se înţeleg de minune, şi recent au dezvăluit chiar că s-au mutat împreună.

Momentul decisiv din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea

Victor Cornea nu s-a ferit să-i mărturiească Andreei Bălan faptul că are un fiu, dintr-o relaţie anterioară. Vedeta a declarat faptul că tenismenul i-a dezvăluit acest detaliu încă de la începutul relaţiei.

Andreea Bălan a mărturisit că acesta a reprezentat un punct decisiv în relaţia cu Victor Cornea, ţinând cont de faptul că şi ea are două fetiţe, alături de fostul ei soţ, George Burcea.

„Sper să fie și el (n.r. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil.

Reclamă

Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a declarat Andreea Bălan, citată de cancan.ro.

De asemenea, Andreea Bălan a mai dezvăluit faptul că Victor Cornea s-a integrat perfect în familia ei, mărturisind că are o relaţia excelentă cu fetiţele sale, despre care susţine că aveau nevoie de o figură masculină în viaţa lor.

„Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a mai declarat Andreea Bălan.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Cornea are un fiu în vârstă de 10 ani

Victor Cornea are un fiu de 10 ani, pe nume Luca. Acesta a dezvăluit că a avut o relaţia la vârsta de 20 de ani care nu a mers, din ea rezultând fiul său, care în prezent locuieşte cu mama lui, în Bucureşti.

Iubitul Andreei Bălan a dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu fiul lui, şi îşi respectă îndatoririle de tată. Luca nu a ales să-i calce pe urme şi să practice tenisul, ci a ales să meargă la academia de fotbal a celor de la Dinamo.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a declarat Victor Cornea, conform cancan.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și