Închide meniul
Foto

Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă! Marea frică pe care o are

Publicat: 30 decembrie 2023, 18:52

Reclamă
Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă! Marea frică pe care o are

Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă

Vica Blochina, imagine în jurul bradului / Instagram

Se ştie care este motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă. Vica Blochina (48 de ani) a recunoscut de ce nu ia în calcul să ajungă vreodată la altar. Fosta balerină a dezvăluit care este marea ei frică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a avut, timp de 16 ani, o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, care s-a mutat în acest an cu fostul selecţioner. Vica a dezvăluit, în trecut, că a tot sperat că se va căsători cu „Piţi”, dar că antrenorul nu a luat niciodată în calcul varianta de a se despărţi de soţia lui.

Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă

Vica a fost întrebată, într-un interviu, dacă mai visează că va îmbrăca rochia de mireasă. Vedeta a avut un răspuns inedit.

Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți, ia totul și pleacă. Ăla are relații și bani. Oricum, statul român nu ajută deloc treaba asta.

Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel. Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu!„, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Reclamă

Vica a oferit detalii şi despre bărbaţii din viaţa ei. A afirmat că s-a iubit numai cu bărbaţi cu bani.

Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată„, spunea Vica.

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Reclamă 4 / 0/3

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și