Închide meniul
Foto

Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!

Publicat: 20 iulie 2024, 11:01

Reclamă
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!

Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie incendiară fără iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich se află în vacanţă cu fiul ei şi al lui Alex Piţurcă, Noah. Ich s-a pozat doar cu băiatul ei în vacanţă. Alex Piţurcă nu apare în niciuna din fotografiile postate de Ich din vacanţă. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!

Superbi”, a fost unul dintre comentariile primite de Cristina Ich pe contul de Instagram. „Ești de o frumuseţe şi naturalețe rară”, a comentat altcineva.

Cristina Ich este urmărită pe Instagram de 940.000 de persoane. Vedeta câştigă sume frumoase din colaborările pe care le are cu diverse brand-uri.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au o relaţie destul de zbuciumată. Au fost despărţiţi, s-au împăcat la începutul acestui an, iar în ultima vreme nu au mai apărut împreună. Ea recunoştea că, dacă ar fi ştiut de la început cum e Alex Piţurcă, nu ar mai fi intrat într-o relaţie cu el.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, mărturisea Cristina Ich într-un podcast.

Reclamă

Victor Piţurcă a lăudat-o pe Cristina Ich

Victor Piţurcă a mărturisit că, în afară de Cristina Ich, iubitele lui Alex Piţurcă nu au fost pe placul lui. Fostul selecţioner al României a numit-o pe Cristina Ich „o femeie în adevăratul sens al cuvântului”.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă are un copil cu Vica Blochina, Edan, din relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu lituanianca. Datorită acestei relaţii, Vica Blochina a fost numită „cea mai cunoscută amantă din România”. În prezent, Edan locuieşte cu tatăl lui. Edan stă în aceeaşi casă şi cu soţia lui Victor Piţurcă, Maria.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și