Închide meniul
Foto

Răspuns uluitor al Anamariei Prodan, când a fost întrebată dacă l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf: „Pe mine nu mă poate bate nimeni!”

Reclamă

Publicat: 24 septembrie 2022, 1:41

Răspuns uluitor al Anamariei Prodan, când a fost întrebată dacă l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf: „Pe mine nu mă poate bate nimeni!”

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat acuzaţii halucinante la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi-a acuzat soţul de violenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La rândul său, şi Laurenţiu Reghecampf a acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat. Anamaria Prodan a oferit un prim răspuns după  după ce a fost agresată de Laurenţiu Reghecampf.

Răspuns uluitor al Anamariei Prodan, când a fost întrebată dacă l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf

Tu dacă încerci să dai în mine, ce crezi că păţeşti?! Logic. Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl baţi pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în faţă, ce ar trebui să facem noi?!

Să îl lăsăm să ne bată şi să ne târască? A vrut să dea în mine. Ajunge! Uite cum îmi sunt telefoanele sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon, s-a terminat. Pe mine nu mă poate bate nimeni, nici măcar Reghecampf„, a spus Anamaria Prodan, care a lansat o mulţime de acuzaţii la adresa lui Reghecampf.

Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Poliţia a deschis două dosare penale după scandalul dintre cei doi

Poliţia a anunţat că s-au deschis două penale, după scandalul monstru dintre cei doi.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și