Închide meniul

Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac! Ce se va întâmpla cu cel căruia Țiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 12:42

Reclamă
Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac! Ce se va întâmpla cu cel căruia Țiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Ion Țiriac

Ion Ţiriac. în cadrul unui eveniment / Hepta

Copilul de suflet al lui Ion Țiriac are parte de o salvare nesperată. Boris Becker nu va fi șomer după ce iese din închisoare. Ce ofertă a primit după ce va fi eliberat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicepreședintele Federației Germane de Tenis, Dick Hordorff, a declarat că este gata să îi ofere lui Boris Becker un post important, după ce acesta va ieși din închisoare.

Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac

„Nimic nu îl va împedica să ocupe din nou o funcție, după ce își va ispăși pedeapsa! Îmi pot imagina multe lucruri pentru Boris: poate fi chiar șeful tenisului masculin, reprezentant în consiliul de conducere sau orice altceva. Ca să spun dezinvolt: Boris își poate alege postul!”, a declarat Dick Hordorff.

Boris Becker a fost șeful tenisului masculin în Germania în perioada 2017-2020.

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Miliardarul român a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Reclamă

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început:

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

Reclamă 4 / 0/3

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Becker a fost declarat falit

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și