Închide meniul
Foto

Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l „dispută” pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!

Reclamă

Publicat: 3 decembrie 2023, 19:48

Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l „dispută” pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!

Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l "dispută" pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!

Bianca Drăguşanu / Facebook

Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu a avut un schimb dur de replici cu Claudia Pătrăşcanu, fosta soţie a lui Gabi Bădălău, femeia cu care milionarul are doi băieţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, declaraţiile între cele două s-au înteţit. Claudia Pătrăşcanu a spus că, dacă Bianca Drăguşanu o va mai provoca, îl va aştepta în portjartier pe fostul ei soţ.

Scandal în showbiz! Bianca Drăguşanu şi o cântăreaţă celebră şi-l „dispută” pe unul dintre milionarii cunoscuţi ai României!

Fosta soţie a lui Gabi Bădălău a ironizat-o pe Bianca Drăguşanu, iar actuala iubită a milionarului i-a dat replica.

„Nu scot nici o coastă, nu fac nici 100 de abdomene”, a scris Claudia Pătrășcanu pe reţelele de socializare, făcând trimitere la Bianca Drăguşanu.

„Vă asigur că nu-mi lipsește nicio coastă. Și nici de abdomene sau de vreo tavă cu prăjituri nu am nevoie. Mai mult, eu am și creier care-mi funcționează la capacitate maximă. Nu mă interesează postările sau comentariile unor personaje penibile. Am câștigat un proces în instanță. Cine greșește, plătește”, a replicat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Reclamă

Claudia Pătrăşcanu, declaraţie uluitoare: „Îl aștept pe Gabi în cele mai sexy portjartiere”

Claudia Pătrăşcanu a transmis, anterior, potrivit sursei citate, că îl aşteaptă pe fostul ei soţ, Gabi Bădălău, în portjartiere. Cei doi au doi băieţei împreună, care stau la mama lor în urma divorţului.

”Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni.

Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla!   

Reclamă 4 / 0/3

Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!

Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a fost declarația uluitoare a Claudiei Pătrăşcanu, potrivit cancan.ro.

„Prinţul” Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Drăguşanu

În vremea în care era fotbalist, Adrian Cristea a făcut numeroase cuceriri. Printre iubitele lui s-a numărat şi Bianca Drăguşanu.

Adrian Cristea arăta chiar mesajele pe care i le-ar fi trimis Bianca Drăguşanu în ziua în care se mărita cu Victor Slav. În unele dintre acestea Bianca îi scria: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă, potrivit gsp.ro.

Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…”, spunea Adrian Cristea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și