Închide meniul

Sora vedetei care a murit și a lăsat o moștenire de 60 de milioane de euro a fost dată afară din casă. “Așa au solicitat copiii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 6:13

Sora vedetei care a murit și a lăsat o moștenire de 60 de milioane de euro a fost dată afară din casă. “Așa au solicitat copiii”

captură telebajocero.com

Sora lui Maradona, Lili, dată afară din casa părintească

Lili, una dintre surorile lui Diego Maradona, a fost dată afară din casă. Ea locuia în cartierul select Villa Devoto, din Buenos Aires.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora lui Diego Maradona, dată afară din casa părintească

Casa fusese cumpărată de Maradona pentru părinţii săi, Don Diego şi Dona Tota. Decizia ar fi aparţinut celor cinci copii legitimi ai lui Maradona. Aceştia au mandatat un avocat, Sebastián Baglietto, care se ocupă cu procedurile de succesiune. 

"Fiicele recunoscute de Diego, Dalma, Giannina şi Jana, şi reprezentanţii fiilor Dieguito Fernando şi Diego Junior au vrut-o pe Lili afară. (…) Lili a suferit mult pentru pierderea lui Diego. Pur şi simplu, lucrurile s-au schimbat", a explicat un alt avocat, Mario Baudry, care o reprezintă pe fosta soţie a lui Maradona, Veronica Ojedo.

Declaraţiile acestuia au fost prezentate de cotidianul argentinian La Nacion şi preluate de Corriere dello Sport. Pe lângă casa din care a fost dată afară sora lui Maradona, va mai fi vândută şi o altă proprietate din Mar del Plata. 

Diego Maradona a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 noiembrie. El a lăsat bunuri şi proprietăţi de cel puţin 60 de milioane de euro, potrivit sursei citate. Cel puţin 16 persoane se luptă pentru moştenire.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și