Închide meniul
Foto

Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme

Publicat: 28 mai 2024, 16:44

Reclamă
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme

Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment / Hepta

A fost o surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care fostul milionar a împlinit 67 de ani. Acesta a trecut printr-o perioadă de coşmar, dar ultimele veşti pe care le-a primit sunt unele excelente. Columbeanu are tot mai mulţi oameni alături, cu toate că Gigi Becali a refuzat să îl ajute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul om de afaceri locuieşte într-un azil de bătrâni din Ghermăneşti, dar şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un restaurant de lux din Otopeni. Prietenii de suflet ai lui au plătit tot şi l-au făcut să se simtă ca în tinereţe.

Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani!

Irinel a avut parte de momente speciale şi din partea fostei soţii. Chiar dacă s-au despărţit cu scandal în 2011 şi părea că au rupt orice relaţie, situaţia s-a schimbat în ziua în care Columbeanu a împlinit 67 de ani. Irinel a primit mesaje emoţionante de la Monica Gabor. Fostul fotomodel i-a mulţumit pentru că ţine legătura cu copilul pe care îl au împreună. De altfel, Irina urmează să ajungă în România peste două săptămâni.

Irinel Columbeanu a uitat astfel de toate greutăţile cu care s-a confruntat în ultimii ani şi are motive de bucurie. Monica Gabor, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), şi-a refăcut viaţa în Statele Unite.

O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina„, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul om de afaceri a dezvăluit şi cum a sărbătorit pe 27 mai, ziua în care a împlinit 67 de ani.

De ziua mea de naștere am fost la un local frumos cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important că ne-am simțit cu toții bine. Serghei Mizil a făcut o atmosferă super cu glumele lui, am râs cu toții la masă. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă„, a mai spus Irinel.

Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor

Irinel Columbeanu a primit o veste bună din partea judecătorilor, după ce ajunsese să aibă proprire pe pensie. Instanţa a decis că nu fostul milionar este responsabil de falimentarea firmei.

Reclamă

ANAF l-a chemat în faţa judecătorilor pe Columbeanu (66 de ani). Cei de la Fisc i-au solicitat să răspundă în faţa legii, dar nu au avut de câştigat. Instanţa a respins solicitarea ANAF şi Columbeanu poate avea o viaţă mai liniştită, fără datorii către stat.

Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA ENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, a fost decizia instanţei, conform romaniatv.net.

Sursa citată anunţă că Irinel Columbeanu mai fusese citat într-un alt dosar, după ce adunase nişte datorii către furnizorul de energie electrică. Irinel a ales să plătească facturile şi a scăpat astfel de dosar.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Gigi Becali a refuzat să îi ofere sprijin financiar lui Irinel Columbeanu. Latifundiarul din Pipera chiar spunea că Romaniţa Iovan sau Monica Gabor l-ar putea ajuta pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și