Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e soţia românului care a părăsit ţara noastră pentru a se muta definitiv în Statele Unite!

Publicat: 24 ianuarie 2024, 11:03

Reclamă
Cât de frumoasă e soţia românului care a părăsit ţara noastră pentru a se muta definitiv în Statele Unite!

Cât de frumoasă e soţia românului care a părăsit ţara noastră pentru a se muta definitiv în Statele Unite!

Denis Lemac şi soţia lui, la nuntă / Facebook Denis Lemac

Denis Lemac a evoluat ca atacant la Dinamo, dar a renunţat la fotbal şi s-a stabilit în SUA. Iată cât de frumoasă e soţia românului care a părăsit ţara noastră şi s-a mutat definitiv în Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lemac a jucat 3 partide pentru „câini” în sezonul 2014-2015. Din dragoste pentru americanca ce avea să îi devină soţie, s-a lăsat de fotbal şi s-a stabilit în SUA.

Cât de frumoasă e soţia românului care a părăsit ţara noastră pentru a se muta definitiv în Statele Unite!

În vârstă de 29 de ani acum, Denis Lemac locuieşte în prezent în Colorado. Soţia sa şi-a îndeplinit visul şi e inginer în SUA, informează gsp.ro.

Lemac a debutat în prima ligă pe vremea în care antrenorul „câinilor” era Flavius Stoican. A jucat timp de 18 minute în meciul pe care Dinamo l-a câştigat cu 4-0 cu Oţelul.

Ulterior, el avea să mai dispute două jocuri în tricoul lui Dinamo, în partidele cu U Cluj și Concordia Chiajna din Cupa Ligii.

Reclamă

Lemac a jucat mai mult la echipa a doua a „câinilor”, care evolua atunci în liga secundă. Acolo i-a avut colegi pe Constantin Nica, Alin Dobrosavlevici, Răzvan Cazacu, Raphael Stănescu, Darius Buia, Mihai Bitez sau Sergiu Scărlătescu, jucători care au evoluat şi pentru prima echipă a „câinilor”.

Lemac declara că a fost dinamovist de când era copil, după ce în presă apăruseră informaţii că ar fi fost stelist în copilărie. „Am crescut într-o familie de dinamovişti, iar eu însumi sufăr pentru «câini»”, declara Lemac, negând informaţiile potrivit cărora ar fi ţinut cu Steaua.

Caius Covrig a părăsit Statele Unite pentru a se întoarce în România

Dacă Denis Lemac a plecat din România pentru a se stabili în SUA, milionarul Caius Covrig s-a întors în ţara noastră după ce a locuit în Statele Unite în perioada facultăţii (colegiului în SUA).

Reclamă 4 / 0/3

Covrig a încercat o carieră de baschetbalist profesionist, dar a renunţat, în cele din urmă, la baschet şi se concentrează acum pe afaceri.

El are, pe lângă business-uri în turism, şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite. Caius Covrig a moştenit de la tatăl lui pasiunea pentru afaceri.

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”. În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, mărturisea Caius Covrig în podcastul „Fiţă cu Adiţă”

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” Vezi toate știrile
Citește și