Închide meniul
Foto

Cum se menţine Daniel Pancu într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani! „Ritualul” de la care nu se abate

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:37

Reclamă
Cum se menţine Daniel Pancu într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani! „Ritualul” de la care nu se abate

Cum se menţine Daniel Pancu într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani

Daniel Pancu, în timpul unui eveniment/ Hepta

S-a aflat cum se menţine Daniel Pancu într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani. Fostul internaţional a dezvăluit care este „ritualul” de la care nu se abate, mărturisind că este extrem de preocupat de sănătatea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu s-a retras din activitate în 2018, la 41 de ani. După ce a agăţat ghetele în cui, fostul internaţional a continuat să se antreneze zilnic.

Cum se menţine Daniel Pancu într-o formă fizică de invidiat, la 46 de ani

Daniel Pancu a dezvăluit că evită excesele la mâncare, excepţie fiind doar sărbătorile. Acesta a mai declarat că pentru a fi în formă maximă, la 46 de ani, aproape zilnic merge la sală pentru antrenament, mărturisind că şi în prezent are aceeaşi alimentaţie pe care o avea pe vremea când juca fotbal.

Pancu susţine că se antrenează din greu, antrenamentele dificile fiind cheia prin care se menţine într-o formă fizică de invidiat. Acesta a transmis că încearcă să îşi educe şi jucătorii de la naţionala U21, pentru a avea o alimentaţie echilibrată.

„Mă antrenez aproape zilnic. Exces la mâncare, băutură… Doar în preajma Sărbătorilor, când mă relaxez total. A fost acum săptămâna Crăciunului, a fost Revelionul… Petrecere, party, am fost «out of service». După care e simplu: mă trezesc dimineață, dorm bine, mă antrenez aproape zilnic, fie că-i sală, fie că joc fotbal, fie că alerg în pădure. Alimentația contează și ea.

Reclamă

Am rămas cu alimentația de fotbalist, cred că atunci îmi permiteam mai multe lucruri decât acum. Dar și-acum îl forțez, pentru că după o vârstă, după 40 de ani, intervine sarcopenia – pierderea ușoară de masă musculară -, trebuie să învingi rezistența anabolică, trebuie să trezești fibra latentă, trebuie să lucrezi cu greutăți, iar eu o fac cu greutăți foarte mari, ca să simt. Dacă vreau să fac un sprint, mă urc pe bandă și fac sprint-sprint-sprint. Așa mă mențin. Sper să mă țină Dumnezeu în continuare, să pot să fac lucrurile acestea.

Deja, de la două kilograme, două kilograme și jumătate, nici pe la antrenamente nu prea mai au ce căuta. Și am salvat câteva cariere pe la Rapid, la jucătorii pe care i-am avut la Liga 3 și Liga 2, obligându-i și cântărindu-i în fiecare zi, cu o educație despre alimentație și nutriție. Au reușit să se definească, să li se cunoască și abdomenul la un moment dat, iar unii au mai jucat mult timp. Pentru că [înainte] aveau pur și simplu burtică, aveau strat de grăsime. Și încă mai sunt probleme de genul acesta, chiar și la lotul de tineret, unde am cei mai buni jucători din România”, a declarat Daniel Pancu, conform gsp.ro.

Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa

Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa. Destinul i-a renuit pe cei doi după ani de zile, după ce Andra şi Daniel Pancu au avut o relaţie şi în tinereţe.

Reclamă 4 / 0/3

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy.

„Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară. Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.

Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a povestit Daniel Pancu, la podcast-ul „Tare de tot”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și