Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia: „La probat costume de baie!”

Reclamă

Publicat: 4 iunie 2023, 18:22

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia: „La probat costume de baie!”

"Ivana Knoll de România" a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia

Andreea Bododel, la plajă / Instagram

„Ivana Knoll de România” a avut o nouă apariţie electrizantă şi a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia. Cea mai înfocată fană a Farului lui Gică Hagi, Andreea Bododel, a postat pe reţelele sociale mai multe imagini în costum de baie. Fanii ei au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel are 33 de ani şi arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este chiar fosta soţie a lui Tibi Bălan, cel cu care are un copil. Un an şi jumătate a durat mariajul, dar cei doi au rămas în relaţii bune.

„Ivana Knoll de România” a făcut senzaţie pe plaja din Mamaia

Andreea a fost pe o plajă de fiţe din cea mai scumpă staţiune din România, de la malul Mării Negre, iar fotografiile pe care le-a făcut au devenit imediat virale. Postarea ei de pe contul de Instagram, care are 121.000 de urmăritori, a adunat mii de aprecieri în numai câteva ore. „La probat costume de baie!„, a fost mesajul transmis de frumoasa suporteră a Farului.

View this post on Instagram


A post shared by Andreea Bălan (@andreeabododel)

Reclamă

Reacţiile fanilor au fost pe măsură: „Poți fi la fel de „apreciată” și la Eforie, adică tu ești frumoasă oriunde, nu numai la….„, „Zeiţă„, „Frumuseţe divină„, „Superbă„.

„Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului cucerit de Farul lui Gică Hagi. Cea mai înfocată fană a constănţenilor a intrat pe teren imediat după victoria obţinută cu FCSB, scor 3-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Andreea a făcut mai multe imagini în care apare alături de Gică Hagi, care ţinea în braţe trofeul Ligii 1. Ea a făcut senzaţie şi la petrecerea de titlu. Un fan, cel mai probabil al celor de la FCSB, a avut un comentariu acid după ce Farul a devenit campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, ne bucurăm la 1 leu şi bocim la 100. Cu Farul iar se face tara de ruşine, prin Europa. CFR măcar făcea ceva„, a fost comentariul care a scos din minţi pe Andreea Bododel, cea mai înfocată fană a echipei lui Hagi.

Ştii ceva?! Eu sunt mândră de ai mei! Ţine pt tine “mizeriile” şi lasă-ne să ne bucurăm„, a reacţionat atunci Andreea Bododel.

„Ivana Knoll de România”, apariţie lângă prima mare iubire a vieţii sale

Tiberiu Bălan, fost campion cu Unirea Urziceni şi cu FCSB, a mers la Constanţa de Ziua Copilului pentru a fi alături de fiul său la o acţiune. Acolo, Tiberiu Bălan s-a întâlnit cu fosta sa soţie, Andreea Bododel. Cei doi s-au fotografiat alături de băieţelul lor, semn că au rămas în relaţii excelente.

Tiberiu Bălan a încercat cariera de antrenor după ce s-a lăsat de fotbal. Ultima dată a fost antrenor în Liga 3, la Minerul Ocna Dej. Dezamăgit de nivelul salariul din Liga 3, fostul campion al României e pe cale să ia o decizie radicală, aşa cum a anunţat la meciul amical de la Urziceni, ce s-a disputat în mai.

E greu să te înţeleagă cineva cu ce se mănâncă fotbalul. Mai bine mă duc şi mă fac taximetrist pentru că taximentrul câştigă mai bine decât un antrenor de Liga 3. Vă spun sincer! Stai cu piciorul pe acceleraţie şi pe frână şi faci bani”, a spus Tibi Bălan.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și