Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei, anunţul începutului de an, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în România!

Publicat: 17 ianuarie 2024, 8:57

Reclamă
Leonard Doroftei, anunţul începutului de an, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în România!

Leonard Doroftei, în timpul unei emisiuni

Leonard Doroftei a făcut anunţul începutului de an din Canada. Fostul campion mondial simte dorul de casă, aşa că se gândeşte foarte serios dacă să se întoarcă sau nu în România. A precizat că va lua o decizie în curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion mondial a mărturisit şi ce a simţit atunci când a fost făcut „cerşetor”, în urma scandalului cu spaţiul închiriat în care a avut pub-ul în Ploieşti.

Leonard Doroftei, anunţul începutului de an, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în România!

Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui. A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a declarat Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Leonard Doroftei locuieşte în prezent în Canada

Plecarea lui Doroftei din România a venit după episodul cu pub-ul din Ploieşti, unde fostul pugilist a investit sume mari de bani, spaţiul fiind al Primăriei din Ploieşti.

Reclamă

Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi. Fostul mare campion de box este stabilit cu familia în Canada. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi (– antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, spunea Doroftei, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Doroftei ar câştiga destul de bine în Canada

Antrenor de box pentru copii în Canada, Leonard Doroftei a mărturisit că are venituri destul de bune în Canada. Fostul campion mondial munceşte şi mult, recunoscând că nu are nicio zi liberă pe săptămână, antrenând de luni până luni.

Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună)”, a mai mărturisit Doroftei pentru sursa citată.

Fostul boxer a dezvăluit că, în ciuda faptului că este un om foarte muncitor, a avut o perioadă, atunci când pub-ul pe care îl deţinea mergea foarte bine, când începuse să se mulţumească cu ceea ce are.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și