Închide meniul
Foto

„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”

Publicat: 28 aprilie 2024, 8:48

Reclamă
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”

"Prințișorul Craiovei", mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui

Adrian Mititelu Jr a venit cu dezvăluiri emoționante / Instagram

„Prințișorul Craiovei” a venit cu mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui. Adrian Mititelu Jr a fost externat din spital și s-a dus direct la meciul lui FCU Craiova. A avut motive de bucurie după ce echipa patronată de tatăl său a învins-o pe U Cluj, scor 3-2, și a făcut un pas important în încercarea de a se salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei din Bănie, Mititelu Jr s-a dus în vestiar și a purtat un discurs emoționant în vestiar. I-a felicitat pe jucători și le-a transmis cât de importantă este rămânerea echipei în Liga 1.

„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui

Mititelu Jr a rememorat cel mai greu moment prin care a trecut alături de tatăl său, atunci când echipa din Craiova a fost dezafiliată. A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru milionarii români.

Vreau să vă spun o scurtă poveste, o întâmplare reală despre familia mea. În 2011 am fost ‘uciși’ și ‘îngropați’ de Federația de Fotbal din România. Am trăit cu 50 de euro pe săptămână, timp de cinci ani! Nu renunțați niciodată. Familia mea a făcut atât de multe eforturi… au sacrificat totul pentru această echipă. Doar gândiți-vă la noi, la povestea noastră! Suntem nebuni pentru fotbal.

Vă rugăm, continuați această poveste frumoasă. Nu fiți cei care o ucid! Voi sunteți echipa, sunteți o parte din poveste„, a declarat Adrian Mititelu Jr, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a clubului.

Reclamă

Între timp, Adrian Mititelu și-a rezolvat problemele financiare și are o avere uriașă.

„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr

„Spaima litoralului” este cel care i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului de la FCU Craiova a venit cu dezvăluiri incredibile, de pe patul de spital, despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea care îi putea fi fatală.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 26 de ani, Mititelu Jr a trecut prin clipe groaznice, după o supradoză de pastile. A ajuns în comă la Spitalul Floreasca şi a fost salvat in extremis de medici.

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost cel care l-a găsit pe Mititelu Jr inconştient şi a chemat ambulanţa. În cazul în care ar fi mai întârziat câteva minute, fiul finanţatorului de la FCU Craiova şi-ar fi pierdut viaţa.

„Prinţişorul Craiovei” anunţă că marele lui noroc a fost acela că nu şi-a încuiat uşa de la apartamentul din nordul Capitalei.

Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adiță Mititelu pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Acesta anunţă că ar putea fi externat la finalul acestei săptămâni.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și