Închide meniul

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 12:43 / Actualizat: 28 septembrie 2022, 13:50

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Uriașul din MMA a dezvăluit de ce nu se atinge înainte de meciuri

Heroes Fight League

Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu? Răspunsul este unul la care mulți nu se așteptau, având în vedere dimensiunile de categoria super grea ale luptătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu este cel mai iubit luptător român de MMA. Acesta are o carieră uriașă în spate, în mai multe discipline. Judo, kickboxing și MMA sunt artele marțiale în care Sandu Lungu a scris istorie.

Secretul său a fost tot timpul forța fizică, dată de gabaritul uriaș pe care îl are. Recent, Lungu a dezvăluit pe pagina sa că a ajuns la un momentdat la aproape 200kg. A fost la mijlocul anilor 2000, când s-a lăsat de Judo.

De atunci, Lungu a avut meciuri istorice pentru sportul de contact din România, cu nume mari ca Mighty Mo sau Bob Sapp.

Ce nu mănâncă niciodată Sandu Lungu?

Ultima luptă a lui Sandu a fost la gala iFight HEROES 5, acolo unde s-a impus în prima rundă. Antrenamentele au durat toată vara, iar Sandu a avut o dietă specială. Acesta a dezvăluit pentru AS.ro de ce nu se atinge înainte de meciuri.

Reclamă

”Am o fostă sportivă ce a participat la culturism și taekwondo, e nutriționistă, ea îmi gătește. Anul ăsta am ținut 6 luni dietă. Este bazată pe proteine și carbohidrați, pentru a avea energie. Îi plătesc săptămânal 5 zile câte 2 mese pe zi, prânz și cină. A treia masă mănânc ovăz cu proteine, ouă.

Îmi face mult paste integrale, vită, curcan, pui, cartofi fierți sau la cuptor, orez mult și pește, somon.

Ce nu mănânc? Pâine deloc, dulciuri deloc, rar mănânc câte o budincă cu proteine, cu zero zahăr, sau apă cu gust de ștevie, să fie puțin dulce. Când simt nevoia de dulce îmi fac un shake de proteină, așa s-au dus kilogramele în plus, a rămas calitate”, a spus cel poreclit Muntele Bihorului.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și