Închide meniul
VIDEO

Lando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 8:38

Reclamă
Lando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate

Lando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: "Încă mai cred că am dreptate"

Lando Norris, după Marele Premiu al Statelor Unite / Profimedia

Lando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite. Pilotul celor de la McLaren a trecut al treilea linia de sosire pe COTA, după cei doi piloţi Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, britanicul nu s-a putut bucura de podium, deoarece a fost penalizat cu cinci secunde pentru depăşirea limitelor circuitului. Astfel, Max Verstappen a urcat pe locul 3, Norris rămânând în afara podiumului. Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

Lando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate”

La finalul cursei, Lando Norris a declarat că încă mai crede că are dreptate. Chiar dacă a recunoscut că a greşit atunci când a crezut că era în faţa lui Verstappen în viraj, pilotul McLaren este de părere că nu trebuia penalizat pentru că şi-a păstrat poziţia, deoarece triplul campion mondial a avut şi el o ieşire largă din viraj, depăşind limitele circuitului:

„E clar că nu i-am dat poziţia înapoi pentru că am crezut că aveam dreptate. Încă mai cred că am dreptate, ţinând cont că Max a ieşit de pe circuit. În mod normal, dacă îţi aperi poziţia şi ieşi de pe circuit, trebuie să dai înapoi poziţia. În cazul acesta, eu am fost în faţă, mi-am păstrat poziţia pentru că el trebuia să o dea înapoi. Aşa s-au întâmplat lucrurile.

Cred că am făcut lucrul corect, dar nu fac eu regulile. Max a pilotat foarte bine, a fost o întrecere grozavă între noi, o luptă frumoasă. El s-a apărat bine, iar eu am făcut tot ce am putut”, a declarat Lando Norris, citat de formula1.com.

Reclamă
Reclamă

Rezultatul de la Austin îl costă mult pe Lando Norris în privinţa luptei la titlu cu Max Verstappen. Olandezul este pe primul loc, cu 354 de puncte, în timp ce Lando Norris, ocupantul locului 2, are 297 de puncte.

Formula 1 revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Mexicului. Cursa este duminică, de la ora 21:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:59

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează” debutul la naţională: „N-ai altul!”

11:45

VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia”

11:32

VIDEOBernadette Szocs, plină de încredere după argintul obţinut la Campionatul European Individual: „Sunt conştientă că va veni”

11:02

Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024! Anunţul făcut cu o săptămână înaintea galei de la Paris

10:28

Sabrina Ionescu este campioană în WNBA! New York Liberty a câştigat primul său titlu din istorie

10:10

Andrei Nicolescu s-a predat după Dinamo – FCSB 0-2: „Inspirația ține și de calitate”. Ce obiective au „câinii” în acest sezon

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 3 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și