Închide meniul

Alin Stoica, atacuri brutale la Adrian Mutu şi Mihai Stoica: „Nu vă e ruşine? Sunteţi zero!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2024, 17:37

Reclamă
Alin Stoica, atacuri brutale la Adrian Mutu şi Mihai Stoica: „Nu vă e ruşine? Sunteţi zero!

Alin Stoica, atacuri brutale la Adrian Mutu şi Mihai Stoica

Colaj Profimedia - Hepta

Alin Stoica a lansat o serie de atacuri brutale la Adrian Mutu şi Mihai Stoica. Acesta a fost deranjat că Mutu şi MM Stoica au criticat metodele de antrenamente ale lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Stoica nu s-a mai abţinut şi i-a luat apărarea luI Dorinel Munteanu în faţa atacurilor lui Mutu şi Mihai Stoica. Fiul lui Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Mihai Stoica şi Mutu.

Alin Stoica, atacuri brutale la Adrian Mutu şi Mihai Stoica

„Vorbește Mutu de Dorinel Munteanu… Mutu are trofee ca jucător? Ca antrenor are vreun trofeu? E trist că vorbește de Dorinel Munteanu, care are trofeu ca antrenor. Nu are dreptul să vorbească! E o vorbă: «Campionii nu sunt invidioși». El e invidios pe Dorinel Munteanu. Eu dacă aș vrea să fiu antrenor aș fi ca Dorinel Munteanu.

Păi Mutu ce loc a avut la Rapid? Cinci. Mutu trebuie să tacă! Asta mă doare pe mine. Că vorbește Mutu de campioni. Vorbim de cum face Dorinel Munteanu antrenamente… Mutu? Zero trofee. Dorinel Munteanu? Campion. Mutule, ai dat goluri degeaba! Degeaba. Nu are un trofeu.

Ca antrenor, i-a păcălit pe ăia pe la Voluntari și pe la Rapid. Cum se poate vorbi de Dorinel Munteanu? Și MM Stoica ăla de la FCSB. Nu vă e rușine? Voi în România văd că judecați campionii ca Dorinel Munteanu și sunteți zero!
Mutu, ca antrenor are zero trofee! Ca jucător are zero trofee! Mutu trebuie să-și vadă de lungul nasului. Mutu nu trebuie să vorbească de campioni„, a spus Alin Stoica pentru sport.ro.

Reclamă

Mutu şi Mihai Stoica au criticat metodele de antrenament de la Oţelul

Mihai Stoica a fost uimit de metodele pe care le foloseşte la antrenamente Dorinel Munteanu. Managerul general de la FCSB nu se aştepta ca fostul internaţional să-şi ducă jucătorii într-un cantonament la munte, şi să-i pună pe aceştia să alerge în pantă. MM susţine că astfel de metode le-a întâlnit şi la juniori. Şi Mutu a spus că metodele sunt învechite.

Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine… Dar e ireal! Eu mă mir… Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional… Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok… Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Reclamă 4 / 0/3

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și