Închide meniul

Andrei Chindriș nu joacă FIFA, dar adoră să citească! Dezvăluiri din vestiarul naționalei U21. Cine sunt glumeții din lotul lui Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 10:22

Andrei Chindriș nu joacă FIFA, dar adoră să citească! Dezvăluiri din vestiarul naționalei U21. Cine sunt glumeții din lotul lui Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Chindriș, înainte de Euro U21

Andrei Chindriș se numără printre cei 23 de jucători convocați de Adrian Mutu pentru Campionatul European de tineret. Naționala U21 se află în cantonament la Buftea, acolo unde tricolorii mici pregătesc meciurile de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă majoritatea jucătorilor lui Mutu se adună la partide de FIFA în cantonament, Andrei Chindriș preferă să-și petreacă timpul citind. Are și o carte favorită!

Andrei Chindriș, fotbalistul atipic de la România U21

"Stau în cameră, mai stau cu băieţii la o vorbă, mă uit la un serial, mai citesc un pic. Acum citesc Clubul 5 AM, iar una dintre cărţile mele preferate ar fi Magicianul" , a declarat Chindriş, pentru FRF TV. 

Chindriș a dezvăluit că Marian Aioani și Marco Dulca (ambii de la Chindia Târgoviște) sunt cei mai buni prieteni ai lui de la România U21. Fotbaliștii Viitorului, Radu Boboc și Andrei Ciobanu, sunt mereu puși pe glume. 

"Ne înțelegem bine toți. Aș putea spune că mă înțeleg cel mai bine cu băieții de la Chindia, Marian Aioani și Marco. 

Reclamă

Nu știu cine face cele mai multe glume. Sunt destui glumeți. Cred că băieții de la Viitorul sunt cei cu glumele", a mai spus Andrei Chindriș.

Andrei Chindriș are șapte apariții la selecționata U21. A debutat într-un meci cu Danemarca din septembrie 2019.

Andrei Chindriș, despre șansele României la Euro U21

România a ajuns până în semifinale la ediția precedentă a Campionatului European de tineret. Tricolorii vor să facă o figură frumoasă și anul acesta.

Reclamă 4 / 0/3

"Avem nevoie de multă ambiţie şi multă determinare, orice se poate întâmpla pe teren. Eu, când intru pe teren, încerc să fac ce am de făcut, iar cine e în faţa mea nu mă interesează aşa de mult" , a afirmat Andrei Chindriş.

România a fost repartizată în grupa A la Euro U21. Tricolorii mici se vor duela cu Olanda, Germania și Ungaria. Primul meci împotriva "Portocalei mecanice", miercuri, pe 24 martie.  

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și