Închide meniul
Video

Antrenorul lui Norwich îi spulberă visul lui Becali. Nu ia în calcul transferul lui Dennis Man. Reacţia lui Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2020, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:37

Englezii s-au supărat pe Becali că a facut negocierile publice, iar transferul atacantului de 21 de ani la Norwich este aproape să pice. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, tot mai departe de transferul în Anglia

Antrenorul ultimei clasate din Premier League s-a distrat copios când a auzit că Man costă 15 milioane de euro.

"Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie", a reacţionat Daniel Farke.

Becali susţine că Man este ofertat şi de o altă echipă din Anglia. Cel mai probabil este vorba de Sheffield United. Finanţatorul roş-albaştrilor a recunoscut că Man nu face mai mult de 7 milioane de euro în acest moment.    

"Ar fi şi cazul să mai joace şi un român în Premier League pentru că, din păcate, nu avem pe nimeni în fotbalul mare, mai ales în campionatul englez. Să dea Domnul ca Man să ajungă acolo pentru că chiar avem nevoie de români în străinătate", a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiriches, l-a propus pe Dennis Man la Sassuolo.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și