Închide meniul

Anunțul presei din Scoția despre venirea lui Dan Petrescu la Celtic! "Motiv de bucurie pentru fani". Cu cine se luptă românul pentru post

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 14:33

Anunțul presei din Scoția despre venirea lui Dan Petrescu la Celtic! "Motiv de bucurie pentru fani". Cu cine se luptă românul pentru post

Dan Petrescu

Hepta

The Scottish Sun nu a uitat meciurile mari făcute de CFR-ul lui Dan Petrescu împotriva lui Celtic. Sursa citată a dezvăluit că antrenorul român este printre favoriții suporterilor scoțieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ceea ce ar fi putut să fie un motiv de bucurie pentru fanii lui Celtic, antrenorul de 53 de ani este liber de contract după ce a plecat de la Kayserispor", scriu jurnaliștii scoțieni.

Venirea lui Dan Petrescu la Celtic, analizată în presa din Scoția

Publicația britanică a preluat declarațiile "Bursucului" după plecarea din Turcia. „Ținta lui Celtic, Dan Petrescu, spune că nu poate prelua o echipă din cauza problemelor personale”, au titrat scoțienii.

Dan Petrescu a explicat că nu poate reveni în antrenorat din cauza problemelor personale. "Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a declarat Dan Petrescu. 

Sursa citată a dezvăluit și cine este marele favorit al șefilor lui Celtic pentru banca tehnică. Steve Clark, fost antrenor la Liverpool și actualul selecționer al Scoției, este văzut drept soluția ideală de oficialii de pe Celtic Park.

Reclamă

Dan Petrescu și CFR Cluj s-au dueluat cu Celtic în turul 3 al preliminarilor UEFA Champions League, în sezonul 2019/20. Clujenii au obținut atunci o victorie de poveste, 4-3 pe Celtic Park. Cele două echipe s-au întâlnit ulteior și în faza grupelor Europa League, când și-au împârțit victoriile. ( 2-0 pentru CFR Cluj în Gruia, 2-0 pentru Celtic în Scoția). 

Dan Petrescu, tun financiar la Kayserispor

Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor după numai 8 meciuri. Cu toate acestea, antrenorul român a plecat cu o avere din Turcia!

Dan Petrescu a încasat nu mai puțin de 400.000 de euro la Kayserispor. Antrenorul de 53 de ani a stat numai 45 de zile în Turcia. Prin urmare, el a primit aproape 9.000 de euro pentru fiecare zi în care a antrenat în Super Lig!  

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și