Închide meniul

"Au venit cu tabletele la arbitru. E inadmisibil!". Mircea Rednic, un car de nervi, după egalul nebun dintre Viitorul şi Sepsi. "Au băgat patru fundaşi centrali!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 16:28

"Au venit cu tabletele la arbitru. E inadmisibil!". Mircea Rednic, un car de nervi, după egalul nebun dintre Viitorul şi Sepsi. "Au băgat patru fundaşi centrali!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, un car de nervi după Viitorul-Sepsi 3-3

Mircea Rednic a fost furios după egalul nebun, cu şase goluri, dintre Viitorul şi Sepsi. Antrenorul gazdelor şi-a certat jucătorii, dar i-a luat la rost şi pe adversari şi pe arbitrul partidei. "Aştia au băgat 4 fundaşi centrali la un moment dat", a spus Rednic despre oaspeţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, despre arbitrul Horaţiu Feşnic: "L-or fi certat la pauză"

”Ce mă deranjează e că aveam 2-1, intrăm minutul 46, dăm pe lângă minge. Şi iese penalty-ul care a ieşit. Un pic de concentrare, să vorbeşti, e ultimul minut. Nu se poate ăla să sară nestingherit şi nimeni să nu îl jeneze în careul de 6 metri.

Chiar îmi pare rău, pentru că sunt două puncte pierdute. Echipa joacă, am jucat de la egal cu o echipă mult mai omogenă, cu condiţii financiare mult mai bune decât aici, cu jucători mai experimentaţi. Se vede că încă nu sunt jucători cu experienţă (n.r. jucătorii Viitorului). Mai tragi de timp, cum au făcut ei, s-au aşezat, cârcei, mai tragi un pic de timp. Asta e mentalitatea de aici şi nu e rea.

L-or fi certat la pauză (n.r. pe arbitrul Horaţiu Feşnic) că am înţeles că au venit cu tablete aici şi explicau, ceea ce e inadmisibil. Noi nu facem asta. Acum ce ar trebui? Noi să mergem acum să arătăm la ăla că a dat un corner care e inexistent. Inventat de el!”, a spus Mircea Rednic la finalul partidei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și