Închide meniul

Borussia Dortmund calcă pe urmele Barcelonei! Are grave probleme financiare şi a pus 8 jucători de top pe lista de transferuri. Erling Haaland, la reducere!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2021, 15:35

Borussia Dortmund calcă pe urmele Barcelonei! Are grave probleme financiare şi a pus 8 jucători de top pe lista de transferuri. Erling Haaland, la reducere!

Jadon Sancho, oficial la Manchester United

Profimedia

Galben-negrii riscă să nu se califice în Champions League şi ar putea pierde astfel alţi 75 de milioane de euro. În aceste condiţii, conducătorii Borussiei sunt hotărâţi să accepte orice ofertă primită pentru cei mai buni jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland şi Jadon Sancho pot pleca de la Borussia Dortmund

Potrivit jurnaliştilor de la 90min.com, nu mai puţin de opt fotbalişti au fost puşi pe lista de transferuri. Este vorba de Erling Haaland, Jadon Sancho, Axel Witsel, Manuel Akanji, Mahmoud Dahoud, Giovanni Reyna, Jude Bellingham şi Raphael Guerreiro.

Superstarul norvegian, care tocmai a scris istorie în UEFA Champions League, este dorit de Real Madrid şi de Manchester City. Campioana Spaniei este dispusă să achite 90 de milioane de euro pentru atacantul de 20 de ani, autor a 17 goluri în cele 17 apariţii stagionale din Bundesliga.

Este interes uriaş şi pentru Jadon Sancho. Chelsea şi Liverpool fac presiuni pentru internaţionalul englez, dar destinaţia mijlocaşului ar putea fi Manchester United. Dortmund le-a cerut "diavolilor" 120 de milioane de euro, dar pretenţiile se pot reduce semnificativ.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și