EXCLUSIV

„De ce am venit aici, să ne plimbăm? Vrem calificarea!” Stoichiță e convins că România poate elimina Turcia

Sebastian Ujica Publicat: 25 martie 2026, 18:39

Comentarii
De ce am venit aici, să ne plimbăm? Vrem calificarea!” Stoichiță e convins că România poate elimina Turcia

Mihai Stoichiță acordă un interviu pentru Antena 1

Turcia – România este semifinala barajului pentru World Cup 2026 şi se va disputa joi, 26 martie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred în calificarea la Mondial

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit cu Antena 1 chiar în timpul antrenamentului oficial al naționalei României la Istanbul. Stoichiță este convins că România se poate califica în finala play-off-ului pentru Mondial.

„Pot spune ce am văzut la antrenamente, a fost totul ok până acum. Acum să vedem și răspunsul la întrebarea pe care ne-o punem toți cu Radu. Și atunci vom știi toate elementele pe care putem să ne bazăm mâine.

Eu, sincer să fiu, am o stare emoțională precompetițională, dar nu extraordinar de mult. Am mare încredere în ei.

De ce am venit aici, să ne plimbăm? Am venit să câștigăm acest meci. Încercăm să câștigăm, să jucăm bine, să facem bucuroși un popor întreg. Îți dai seama ce ar fi dacă s-ar întâmpla, dacă ar câștiga băieții ăștia mâine aici? Împotriva tuturor previziunilor care sunt făcute de unii și de alții, mai valoroasă individual, nu știu dacă e mai valoroasă echipă, vom afla mâine la finalul meciului” a declarat Mihai Stoichiță pentru Antena 1.

Reclamă
Reclamă
Înapoi la Homepage
Comentarii

Reclamă

Cine va câştiga titlul în Liga 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

Povestea jucătorului care a dat golul de 1-0 în Turcia – România. Putea să reprezinte 3 naționale

20:22

Arda Guler, pasă de geniu în Turcia – România! Kadioglu a deschis scorul după un assist superb al vedetei de la Real Madrid

20:22

Ianis Hagi, ocazie uriaşă ratată în Turcia – România. Fiul “Regelui”, aproape de gol imediat după deschiderea de scor

20:02

LIVE TEXTTurcia – România 1-0. Selecționata lui Montella controlează jocul în partea secundă! Yildiz a lovit bara

20:00

S-a declanșat “infernul” la Istanbul. Câți decibeli s-au înregistrat la prezentarea echipei Turciei

19:37

A șasea cea mai slabă națională a lumii, prima victorie după 532 de zile. Un jucător de Liga a 5-a a decis meciul

1 Patru jucători, în afara lotului pentru duelul cu Turcia de la Istanbul. Pe cine a trimis Lucescu în tribune 2 Mircea Lucescu a decis echipa de start pentru meciul cu Turcia! Revenire importantă în primul 11 3 Mihai Rotaru îşi face o nouă echipă la Craiova. A început selecţia 4 „Mulțumim UEFA pentru decizie” Turcii exultă după ce au aflat cine e arbitru cu România 5 Cum arată geanta de 10.000 de euro cu care Ianis Hagi s-a prezentat la plecarea naţionalei în Turcia 6 Turcii anunță o pierdere grea pentru naționala Românei. L-au scos din echipa de start
Citește și