Închide meniul

Ce cotă are Dan Petrescu la casele de pariuri pentru a deveni antrenorul lui Celtic. Se luptă cu nume mari precum Frank Lampard şi Rafa Benitez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 6:02

Ce cotă are Dan Petrescu la casele de pariuri pentru a deveni antrenorul lui Celtic. Se luptă cu nume mari precum Frank Lampard şi Rafa Benitez

Hepta

Dan Petrescu, pe lista caselor de pariuri din Scoţia

Dan Petrescu a rezistat o lună şi jumătate ca antrenor al lui Kayserispor. Turcii au anunţat despărţirea de antrenorul român din cauza motivelor personale invocate de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce şanse are Dan Petrescu să o antreneze pe Celtic Glasgow

Acum, Dan Petrescu este creditat cu şanse reale de a prelua pe Celtic Glasgow, care tocmai s-a despărţit de Neil Lennon. Românul apare şi pe listele caselor de pariuri. El are o cotă de 25/1, la fel ca Gordon Strachan.

Petrescu se luptă cu nume mari, precum Rafa Benitez, Frank Lampard, Roy Keane şi Leonardo Jardim. Favoritul scoţienilor este antrenorul interimar John Kenedy. Fostul jucător al lui Celtic, în vârstă de 37 de ani, beneficiază de o cotă de 2/1, potrivit Daily Star.

Aceeaşi publicaţie notează că Dan Petrescu are avantajul impresiei bune pe care a lăsat-o după ce a învins-o pe Celtic cu CFR Cluj.

”Dan Petrescu s-a despărțit de turcii de la Kayserispor și a devenit un candidat misterios pentru a-l înlocui pe Neil Lennon. Fostul jucător al lui Chelsea reziliase pe cale amiabilă înțelegerea cu CFR Cluj în noiembrie anul trecut, iar acum a plecat din Superliga Lig după doar 8 meciuri. Petrescu a reușit două victorii în fața lui Celtic sezonul trecut”, scriu jurnaliştii britanici.

Reclamă

Dan Petrescu a antrenat la opt echipe în afara ţării

Cu tot cu scurtul mandat de la Kayserispor, Petrescu nu a stat mai mult de un sezon la ultimele şase echipe pregătite în străinătate. În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu a mai antrenat în afara ţării la Wisla Cracovia (2005-2006), Kuban Krasnodar (2009-2012 şi 2016), Dinamo Moscova (2012-2014), Al Arabi (2014-2015), Jiangsu Suning (2015-2016), Al Nasr (2016-2017) şi Guizhou Hengfeng (2018). 

Până acum, Dan Petrescu nu a confirmat interesul lui Celtic. "Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a declarat el pentru sport.ro, după despărţirea de Kayserispor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și