Închide meniul

Cosmin Contra se luptă cu doi spanioli. Ce echipă îl doreşte pe fostul antrenor al lui Dinamo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 18:13

Cosmin Contra se luptă cu doi spanioli. Ce echipă îl doreşte pe fostul antrenor al lui Dinamo

profimediaimages

Cosmin Contra este dorit de echipa din Segunda Division, Logrones

Cosmin Contra, în vârstă de 45 de ani, este aproape de un nou angajament ca tehnician. El este dorit de echipa din liga a doua a Spaniei, Logrones, scrie Marca

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, aproape de Logrones

Logrones este pe locul 16 şi vine după o serie de 9 meciuri fără victorie, iar antrenorul Sergio Rodriguez este aproape demis. Cosmin Contra este lista posibililor înlocuitori, alături de Juanjo Maqueda și Nano Rivas. Logrones este echipa la care a jucat Silviu Lung, după Cupa Mondial din 1990.

Contra a mai activat de patru ori ca tehnician în Spania. El a antrenat la echipa de tineret a lui Getafe (2011-2012), Fuenlabrada (2012), Getafe (2014-2015) şi Alcorcon (2016).

Ultima dată, Contra a stat pe banca tehnică a lui Dinamo. A fost instalat în august şi a plecat în decembrie, după ce a invocat probleme de sănătate.

Cosmin Contra lucrează la UEFA

Cosmin Contra nu a rămas șomer după despărțirea de Dinamo. "Guriță" a fost delegat de UEFA la două superdueluri din Champions League, Barcelona – PSG 1-4 și Lazio – Bayern Munchen 1-4.

Reclamă

Fostul selecționer a avut misiunea de a realiza raportul tehnic și tactic al echipelor din teren. Mai mult, Contra a avut prilejul să "fure meserie" de la antrenori de top, precum Mauricio Pochettino sau Hansi Flick.

"Lewandowski a marcat un gol și a fost periculos pe toată durata meciului. Și-a ajutat echipa în defensivă și a arătat o excelentă mobilitate pe tot parcursul meciului", a spus Comsin Contra, pentru UEFA.com, după meciul lui Bayern.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și