Închide meniul

Luis Rubiales a fost arestat! Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost ridicat de pe aeroport

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 14:57

Luis Rubiales a fost arestat! Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost ridicat de pe aeroport

Luis Rubiales a fost arestat! Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost ridicat de pe aeroport

Luis Rubiales / Profimedia

Luis Rubiales a fost arestat chiar pe aeroportul din Madrid. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal este anchetat pentru presupuse fapte de corupţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rubiales, care a fost suspendat după scandalul uriaş de la Cupa Mondială de fotbal feminin, acolo unde a sărutat-o pe Jenny Hermoso, a revenit după o lună de zile din Republica Dominicană.

Luis Rubiales a fost arestat! Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost ridicat de pe aeroport

Luis Rubiales a fost arestat de poliţia spaniolă imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineaţă. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de corupţie.

Abia sosit pe aeroportul Barajas de la periferia Madridului, Luis Rubiales a fost arestat miercuri de poliţia spaniolă, informează El Mundo, potrivit news.ro. Revenit cu câteva zile mai devreme decât era prevăzut din Republica Dominicană, unde a stat timp de o lună, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este cercetat pentru presupuse infracţiuni de corupţie în afaceri, administrare neloială, spălare de bani şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

Arestat în avion, potrivit La Sexta, Rubiales a fost escortat de agenţi de la UCO, o secţie a poliţiei judiciare spaniole, şi apoi a urcat într-o dubă neagră care îl aştepta pe pista aeroportului din Madrid.

Reclamă

După 11 percheziţii care au inclus locuinţa sa şi sediul RFEF la sfârşitul lunii martie, autorităţile spaniole au percheziţionat luni şi locuinţa liderului spaniol din Republica Dominicană.

„Am revenit pentru a spune că este o minciună să spui că am primit mită cu apartamente şi o echipă de baseball aici (în Republica Dominicană). Au spus că am avut o echipă de baseball, nu ştiu dacă au vrut să spună că am deturnat bani în vreun fel”, a declarat Rubiales pentru La Sexta, într-un interviu în care s-a declarat nevinovat.

Ancheta actuală survine în urma unor înregistrări audio ale unor conversaţii între Rubiales – deja implicat într-un caz de agresiune sexuală – şi Piqué, care au fost divulgate în 2022. Acestea menţionau comisioane de mai multe milioane de euro plătite de Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și