Închide meniul

„Trebuia să înscriem mai multe goluri!” Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2024, 22:36

Reclamă
„Trebuia să înscriem mai multe goluri! Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe

Virgil van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România - Olanda 0-3

Virgil van Dijk, în timpul meciului cu România de la EURO 2024 / Profimediaimages

Virgil van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după meciul România – Olanda, scor 0-3, din optimile de finală de la EURO 2024. Căpitanul lui Ronald Koeman şi-ar fi dorit ca diferenţa de pe tabelă să fi fost chiar şi mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a câştigat grupa E de la EURO 2024, dar a fost oprită de Olanda în optimile de finală. Tricolorii au cedat cu 0-3, după golurile marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+2). Olandezii vor juca în turul următor cu câştigătoarea meciului Austria – Turcia.

Virgil van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3

Starul lui Liverpool a recunoscut că atmosfera din vestiarul Olandei nu a fost una plăcută. A fost tensiune în lot.

Suntem fericiţi, bineînţeles, pentru că am făcut un meci bun. Defensiv am fost solizi, nu le-am dat prea multe şanse. Ar fi trebuit să înscriem mai multe goluri. Dar, după o săptămână cu turbulenţe, în care s-au spus multe, a trebuit să demonstrăm azi. Bineînţeles, mai există lucruri care pot fi îmbunătăţite, dar putem fi mândri de noi şi de modul în care am reacţionat.

Suntem autocritici, ştiam cu toţii că trebuie să jucăm mai bine. Toată lumea trebuie să îşi asume responsabilitatea. La început, cu toţii ne-am dorit foarte mult, apoi putea fi haotic. Acum e timpul să ne revenim foarte repede, pentru că ne aşteaptă un alt meci greu„, a declarat Virgil van Dijk, potrivit vi.nl.

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României

A apărut reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României. Fundaşul dreapta al naţionalei Olandei a făcut ravagii în prima repriză a meciului din optimile de finală de la EURO 2024.

Fundaşul lui Inter l-a umplut de sânge pe Ianis Hagi, încă din primele minute ale confruntării de pe Allianz Arena. După a avut o intervenţie brutală la Vasile Mogoş, cel care a avut nevoie de intervenţia medicilor. Edi Iordănescu l-a şi schimbat cu Bogdan Racoviţan.

Van der Vaart a comentat, la pauză, ce a văzut în prima repriză şi a scos în evidenţă forţa impresionantă a lui Dumfries.

Reclamă

Schouten a fost bun, Reijnders a fost bun și consider că Bergwijn a fost foarte bun pe partea dreaptă, alături de Dumfries.

Puterea lui Dumfries… asta a fost minunat de văzut. Pur și simplu a continuat. Incursiunile lui puteau fi mai bune din când în când. Dumfries face adesea lucrurile corect„, a spus Van der Vaart pentru vi.nl.

Fostul jucător de top al naţionalei Olandei şi a lui Real Madrid a analizat şi golul înscris de Cody Gakpo.

Cu o singură atingere și un dribling poţi depăși cu ușurință o astfel de echipă, chiar dacă este compactă. Trebuie să faci 2-0. La finalul primei reprize s-au relaxat și mingea a fost aproape să intre în poartă„, a mai spus legenda Olandei.

Ce note au primit jucătorii României după eliminarea de la EURO 2024

Echipa lui Ronald Koeman a dominat partida din optimi şi se pregăteşte pentru meciul de la Berlin din sferturi, după golurile marcate de Gakpo şi Malen, ultimul cu o dublă.

Cel mai bun jucător al României a fost Radu Drăguşin. Fundaşul celor de la Tottenham a fost fotbalistul care le-a dat cele mai mari bătăi de cap starurilor olandeze şi a primit cea mai mare notă din tabăra echipei lui Edi Iordănescu. Specialiştii de la sofascore.ro l-au notat cu 7.2.

La polul opus s-a aflat, dintre titulari, Răzvan Marin, care a fost notat cu 6.3. Cea mai mică notă a fost luată de o rezervă. Valentin Mihăilă a primit nota 6.2.

Notele primite de jucătorii României în meciul cu Olanda:

Florin Niță – 6.5
Andrei Rațiu – 6.4
Radu Drăgușin – 7.2
Andrei Burcă – 6.4
Vasile Mogoș – 6.4
Răzvan Marin – 6.3
Marius Marin – 6.6
Nicolae Stanciu – 6.4
Dennis Man – 6.4
Denis Drăguș – 6.5
Ianis Hagi – 6.7
Bogdan Racoviţan – 6.5
Denis Alibec – 6.5
Valentin Mihăilă – 6.2
Alexandru Cicâldău – 6.3

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

22:50

„Putem să jucăm mai bine!” Vlad Chiricheş, mesaj de luptă după Supercupă! Anunţ despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

22:42

„Trebuie să fie luptă!” Mihai Pintilii, discurs surprinzător după ce FCSB a câştigat Supercupa României: „Îl aşteptăm pe Coman”

22:36

Alexandru Băluţă, reacţie fermă după ce FCSB a câştigat Supercupa: „Nu a fost uşor, trebuie să fim mai buni!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și