Închide meniul
EXCLUSIV

George Puşcaş, mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0: „Mergem la EURO să ieşim din grupe! Eu sunt pregătit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2024, 23:56

Reclamă
George Puşcaş, mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0: „Mergem la EURO să ieşim din grupe! Eu sunt pregătit!

George Puşcaş, mesaj războinic după România - Liechtenstein 0-0

Captură Antena 1

George Puşcaş a avut un mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0. Atacantul naţionalei României a spus că naţionala României se poate califica din grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a mai spus că, personal, se simte pregătit pentru marile meciuri de la EURO 2024. Atacantul român a mai vorbit şi despre motivul pentru care România nu a putut să învingă Liechtenstein.

George Puşcaş, mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0

În aceste meciuri e greu când adversarul se apără, se dublează în apărare. Am încercat că să dăm gol, nu ne-a intrat. Nu avem ce să facem decât să îmbunătăţim lucrul acesta şi să mergem mai departe. Nu cred că ar trebui să ne afecteze, pentru că la EURO va fi altceva, vor fi meciuri oficiale. Depinde mult de fiecare jucător. Trebuie să ţinem capul sus pentru că ne aşteaptă 3 meciuri de foc la EURO. Eu sunt pregătit, mă simt bine şi important e că am ieşit sănătoşi de pe teren. Le transmit să fie aproape de echipa naţională pentru că avem nevoie de susţinerea lor la EURO. Mergem să reprezentăm România şi pe noi. Mergem acolo ca să ieşim din grupe şi să îndeplinim acest obiectiv. Am arătat că putem şi în calificări şi că suntem o echipă. Sunt foarte concentrat, sunt foarte pregătit„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena 1.

Nicolae Stanciu a spus ce le-a lipsit „tricolorilor” pentru a învinge Liechtenstein

Nicolae Stanciu a spus ce le-a lipsit „tricolorilor” pentru a învinge Liechtenstein! România – Liechtenstein s-a terminat 0-0. Liechtenstein a obţinut o remiză istorică la ultimul test al naţionalei înainte de EURO. De partea cealaltă, „tricolorii” au avut parte de un rezultat ruşinos.

„(n.r.: Cât de dezamăgiţi sunteţi de acest joc?) Nu este rezultatul pe care l-am aşteptat, dar cred eu că am avut foarte multe ocazii de a marca.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar am vorbit înainte de meci despre acest lucru. Ne-a lipsit o concentrare mai mare în faţa porţii, să reuşim să marcăm.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au venit în număr mare să ne susţină şi celor care au cântat pentru noi şi la sfârşitul meciului.

Ne pare rău că nu le-am oferit un rezultat pozitiv înainte de a pleca în Germania. Ce le putem promite, ca şi până acum, este că suntem pregătiţi pentru ce va urma acolo.

Reclamă

Mai avem încă o săptămână să lucrăm la anumite aspecte ale jocului nostru şi cred eu că vom fi bine când va începe turneul. (n.r.: La sfârşitul meciului cu Bulgaria ai fost foarte nervos, spuneau colegii că te-au potolit cu greu în vestiar. Acum cum te simţi?) Sunt mult mai calm, mai liniştit. Poate rezultatul ăsta ne va face un mare bine înainte de a pleca în Germania pentru turneul final. Cu siguranţă vom avea analize şi discuţii între noi.

Sper ca aceste două rezultate proaste să ne facă un bine în final şi în Germania să vă surprindem.

(n.r.: despre echipa din meciul cu Ucraina) Nu ştiu nici eu primul 11 cu Ucraina. Am lucrat. Nu vă voi dezvălui ce am pregătit pentru acest European. Am avut două meciuri cu doi oponenţi foarte diferiţi faţă de ce vom întâlni acolo.

Cert este că vom fi pregătiţi, vă promitem. 

(n.r: Medical eşti bine?) Da, sunt bine, sper ca toţi colegii mei să fie bine. Sper să îi recuperăm pe toţi, avem nevoie de fiecare.

(n.r: Unde se opreşte naţionala la EURO?) O vom lua pas cu pas. Ne gândim doar la meciul cu Ucraina, nici la Belgia, nici la Slovacia, ne focusăm doar la meciul cu Ucraina, pentru că trebuie să începem cu dreptul grupa”, a declarat Nicolae Stanciu pentru AntenaSport după România – Liechtenstein 0-0, meci care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:48

„Atunci s-a născut noua generație!” Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

14:38

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

14:29

„A venit în cameră” Ianis Hagi a dezvăluit cum a primit tricoul cu numărul 10 al naționalei de la Nicolae Stanciu!

14:08

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

13:56

Olanda – Franța LIVE TEXT 22:00. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Echipele probabile

13:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și