Închide meniul

„Vor face față cu brio!” Bănel Nicoliță a dat verdictul despre șansele României la EURO 2024! Ce a spus despre tricolori

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 18:38

Reclamă
„Vor face față cu brio! Bănel Nicoliță a dat verdictul despre șansele României la EURO 2024! Ce a spus despre tricolori

Bănel Nicoliță a dat verdictul despre șansele României la EURO 2024!

Bănel Nicoliță a dat verdictul despre șansele României la EURO 2024! Fostul internațional a vorbit sincer despre echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a participat la EURO 2008 alături de echipa națională. Acum, dat fiind faptul că are experiența unui turneu final, Bănel a vorbit despre ce parcurs pot avea tricolorii lui Edi Iordănescu.

Bănel Nicoliță a dat verdictul despre șansele României la EURO 2024!

Fostul jucător al echipei naționale este de părere că România poate obține locul al 2-lea în Grupa E de la EURO 2024, din care mai fac parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

De asemenea, Bănel Nicoliță le-a oferit și un sfat important jucătorilor și a spus cum pot învinge orice selecționată din grupă.

„Băieții au șansa lor, sunt sigur că vor face față cu brio și că vor termina pe locul 2 în grupă. Chiar dacă întâlnim echipe puternice. Știu ce poate zice lumea: „Joci cu Ucraina, Bănele! Joci cu Belgia, Bănele! Cu Slovacia, care are jucători, bla, bla, bla”. Și noi am jucat cu Franța, și noi am jucat cu Italia și cred că erau mai mari atunci.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a format un grup, o echipă o familie. Așa a reușit să termine pe primul loc grupa de calificare, peste Elveția. Dacă iei jucătorii lor și te uiți la ce echipe sunt, iar apoi te uiți unde joacă ai noștri, ai putea să zici că ne bat cu 10-15 la 0. Dacă iei fiecare jucător în parte.

Atunci, cum poți să-i bați tu? Să alergi mai mult decât ei, să-ți dorești mai mult decât ei, să fii mai focusat. Asta vom face și la Euro. Au fost mulți oameni care au zis că n-o să ne calificăm în grupa aia cu Elveția, dar iată că am terminat pe primul loc”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit sport.ro.

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina!

Potrivit oficialului FRF Marius Niculae, Denis Alibec este apt de joc pentru duelul cu Ucraina. Atacantul naționalei s-a antrenat singur înainte de sosirea în Germania, însă acum a primit „undă verde” pentru a juca la EURO.

Reclamă

”Așteptăm să începem și noi. Și jucători abia așteaptă să joace. Nu avem acces la jucători. Azi o să mă duc la antrenament să îi văd.

Ei sunt conectați la ce înseamnă acest Campionat European. Toată lumea se așteaptă de la ei. Nu am luat gol (n.r. în amicale), sperăm să nu primim nici în grupă.

O să revină și Alibec, favoritul meu. Se antrenează normal. Nu știu dacă de la început sau pe parcurs va reveni pe teren. 

Eu cred că se vor autodepăși la acest meci. Ei sunt importanți. Eu cred că în fiecare meci vom avea cate un jucator care sa iasa la rampă, sunt mulți jucători care pot apărea”, a spus Marius Niculae, citat de digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:19

EXCLUSIV AS.ro LIVEDaniel Pancu, verdict sumbru despre transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail: „Nu poate juca la o echipă mare din Europa!”

12:00

Eduard Ionescu s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024, la simplu masculin

11:40

EXCLUSIV AS.ro LIVE„Dacă au făcut asta, sunt amatori!” Daniel Pancu, scenariu surprinzător după victoria fabuloasă a României de la EURO 2024

11:25

VideoDenis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 m fluture! Campionatele Europene de nataţie, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

10:32

„Fac acest apel personal!” Edi Iordănescu, mesaj pentru fani înainte de România – Belgia: „Riscăm să ne fixăm în altă extremă”

9:55

Emoţii uriaşe pentru FCSB! Tragerea la sorţi din turul 2 preliminar al Champions League, LIVE TEXT, 13:00

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și