Închide meniul

Manchester United a scăpat de povară! Alexis Sanchez pleacă de pe Old Trafford. Clubul uriaş cu care semnează mâine

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 15:51

Manchester United a scăpat de povară! Alexis Sanchez pleacă de pe Old Trafford. Clubul uriaş cu care semnează mâine

DPA Images / Piero Cruciatti

Alexis Sanchez, în timpul unui meci pentru Inter Milano

După ce a fost trimis în Italia vara trecută sub formă de împrumut de la Manchester United, Sanchez a marcat patru goluri în 29 de meciuri desfăşurate în toate competiţiile în tricoul "nerazzurrilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mutarea va deveni oficială mâine (joi) dimineată", a declarat directorul executiv al clubului, Giuseppe Marotta, contactat de postul de televiziune Sky Sport.

"Alexis este jucătorul nostru şi avem un contract pe trei ani cu el. Noi considerăm că poate deveni un component de bază al echipei", a completat oficialul.

Alexis Sanchez – Salariu uriaş de la Manchester United

Mutarea atacantului sud-american scapă clubul englez de povara unui salariu imens. Sanchez ajunsese cel mai bine plătit jucător din Premier League, fapt ironic ţinând cont că se afla mai mult pe banca de rezerve.

Chilianul avea un salariu de 23,4 milioane de euro pe sezon, plătit în mare parte de Manchester. Deşi preţul tranzacţiei nu a fost anunţat, acesta va fi evident mai mic după ce cota jucătorului sud-american a scăzut de la 70 la 16 milioane de euro.

Reclamă

Sanchez se simte mai bine în Peninsulă

Împrumutat la Inter înaintea debutului sezonului 2019-2020 din Serie A, Sanchez a părut că şi-a regăsit o parte din forma care l-a consacrat, chiar dacă a marcat doar patru goluri în campionatul italian.

În afară de cele patru goluri, el s-a remarcat prin cele opt assist-uri reuşite pentru echipa lui Antonio Conte, care a reuşit să termine pe locul doi, după rivala Juventus Torino.

Chilianul va fi astfel coleg în sezonul viitorul cu Ionuţ Radu, reîntors la rândul său la gruparea italiană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și