Închide meniul

Becali nu mai vrea străini la FCSB, dar se va trezi la echipă cu un jucător căzut în dizgraţie

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 august 2020, 10:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Becali nu mai vrea străini la FCSB, dar se va trezi la echipă cu un jucător căzut în dizgraţie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

William de Amorim mai are un an de contract cu FCSB, dar, cel mai probabil, Gigi Becali nu va fi de acord ca el să rămână la echipa sa şi va căuta să-l împrumute iarăşi sau să rezilieze înţelegerea care expiră pe 30.06.2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mai vreau jucători străini la echipă. Merg pe mâna românilor. Am jucători de la Academie. Nu mai dau milioane pe jucători", a declarat Becali acum câteva zile.

De Amorim şi-ar dori să revină la FCSB

"Chiar îmi este dor de România. Am stat prea mult, șapte ani și jumătate. A fost foarte frumos. Mi-e dor de prietenii pe care mi i-am făcut acolo și chiar de fotbalul de acolo. Eu sunt aici împrumutat de FCSB până în vara. Eu mai am un an de contract și încă nu știu ce se va întâmpla. 

Mai am un an de contract. Dacă se ia după contract, trebuie să mă întorc la FCSB. FCSB e un club foarte mare în Romania și am fost respectat", a declarat De Amorim, la Telekom Sport, în urmă cu câteva luni.

28 de ani are William de Amorim şi este cotat de transfermarkt.com la 400.000 de euro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și