Închide meniul

Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 20:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Dan Petrescu, uluit de meciul ireal al celor de la FCSB: "Nimeni nu a mai văzut aşa ceva! Nu aţi văzut ce puternici au fost?!"

Zuma Press / Michal Kamaryt via Hepta

Dan Petrescu

Antrenorul campioanei a recunoscut că nu a mai văzut niciodată un astfel de meci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nimeni nu a mai văzut! Poate prin ligile inferioare, dar eu prin Liga 1 sau pe unde am antrenat nu am mai văzut așa meci. Nu aţi văzut ce puternici au fost? Momentele astea te fac mai puternic", a spus Dan Petrescu.

Formația lui Gigi Becali va da în play-off peste învingătoarea dintre APOEL (Cipru) sau Zrinjski (Bosnia) dacă va trece de Slovan Liberec.

De cealaltă parte, dacă va trece de Djurgardens, campioana României se va duela cu câștigătoarea meciului dintre KuPS (Finlanda) și Suduva (Lituania). La prima vedere, CFR Cluj pare că va avea un traseu uşor către grupele Europa League. 

"Dacă bat în Suedia vă spun. Nu sunt mulțumit pentru că am întâlnit cel mai greu adversar: Suedia, în deplasare", a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj, noul lider din Liga 1 după victoria cu Astra

CFR Cluj este noul lider din Liga 1, după ce a învins Astra în deplasare, scor 2-0

"Chiar dacă Astra a avut niște ocazii importante, scorul este meritat pentru că am dominat mai mult meciul, ne-am creat mai multe ocazii. Da, am dat în bară, am dat pe lângă, am primit un autogol, asta e fotbalul. Uneori ai ghinion, cum am avut și noi, alteori ai noroc", a mai spus Petrescu.

Antrenorul campioanei a avut un mesaj şi pentru Mirel Rădoi. 

Reclamă 4 / 0/3

"Meseria lui Burcă e fundaș central, dar l-am folosit fundaș dreapta pentru că aveam mare nevoie de el în trecut și a făcut-o foarte bine. Sper că am dat o soluție și pentru echipa națională pentru că a jucat și în Austria foarte bine", a mai spus Petrescu. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și