Închide meniul

FCSB a trecut la pas în turul următor din Europa League! Olaru a marcat la debutul în Europa League

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 august 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

FCSB a trecut la pas în turul următor din Europa League! Olaru a marcat la debutul în Europa League

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Darius Olaru şi Florinel Coman în tricoul FCSB

Chiar dacă s-au impus cu 3-0, jucătorii de la FCSB consideră că nu au avut un meci deloc uşor. Darius Olaru a marcat chiar la debutul său în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru: "Sper să jucăm tot acasă" 

"Un meci destul de greu. Am marcat în prima repriză şi de acolo ne-am făcut meciul mai usor. Ne bucurăm că ne-a ieşit jocul şi sperăm să trecem mai departe. Sper să dăm peste un adversar peste care putem să trece. 

Ar fi bine să jucăm acasă. Fiecare dă totul pentru echipă. Este un singur meci. Avem şanse să ajungem în grupe", a declarat Darius Olaru la finalul meciului.

FCSB va juca cu Viitorul în etapa următoare din Liga 1

FCSB va juca în meciul următor cu Viitorul, în Liga 1, iar Olaru ştie cum se vor putea impune el şi colegii săi. Partida se va disputa duminică de la ora 21:00.

"Sper să continuăm pe acelaşi drum şi să facem un joc bun. Să facem presing, să mergem peste ei şi o să câştigăm dacă o sa jucăm la fel", a mai spus Olaru.

Reclamă

Olaru, convocat la naţionala U21

Darius Olaru a fost convocat la naţionala U21 de către Adrian Mutu şi a dezvăluit cine i-a dat vestea.

"Am văzut înainte de meci. Mă bucur că am fost convocat. Sper să mergem acolo şi să câştigăm cele două meciuri. Am fost bucuros", a mai spus Olaru. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și