Închide meniul

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa lui Becali! "Unde aţi văzut voi aşa ceva?"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 august 2020, 7:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Ilie Dumitrescu a răbufnit la adresa lui Becali! "Unde aţi văzut voi aşa ceva?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Acest lucru l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să răbufnească la adresa lui Gigi Becali, la finalul meciului. Fostul internaţional a fost surprins de decizia luată de cei de la FCSB şi susţine că nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: "N-am văzut niciodată aşa ceva"

"Și nouă ne este uneori greu de explicat aici. Am făcut analiză la sferturi, semifinale și cele două finale. N-am văzut trei schimbări la pauză în niciuna din astea două competiții. 

Nici la Lyon, nici la Paris Saint-Germain, care veneau după pauză. Adică avem niște repere, dar aici e cu totul altă treabă. Unde ați văzut voi trei schimbări la pauză? N-am văzut niciodată", a răbufnit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

FCSB a făcut trei schimbări la paua meciului cu Astra

Primul schimbat a fost Sergiu Buş, în locul căruia a intrat preferatul lui Becali, Buziuc. Acest lucru ne duce cu gândul la faptul că patronul FCSB ar fi putut interveni pentru a cere schimbarea primului.

Cel de-al doilea înlocuit a fost Cristea, care nu a avut o repriză foarte bună, fiind deseori depăşit de Alibec. În locul său a intrat Briceag.

Reclamă

Ultimul înlocuit a fost Olaru, pe teren fiind trimis Moruţan. Există însă şi posibilitatea ca staff-ul roş-albaştrilor să-i fi menajat pe cei schimbaţi pentru meciul din Europa League

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și