Închide meniul

Jucătorii Craiovei, dispuși să plece din țară pentru a se putea antrena. Rotaru a fost refuzat de germani, dar mai are două variante

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2020, 5:05

Jucătorii Craiovei, dispuși să plece din țară pentru a se putea antrena. Rotaru a fost refuzat de germani, dar mai are două variante

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii Universității Craiova, pregătiți să intre în cantonament

Tactica oltenilor este diferită față de cea aleasă de adversarii din Liga 1. Se fac eforturi uriașe pentru repartierea stranierilor, dar avioanele sunt ținute la sol în timpul stării de urgență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova își dorește să mute antrenamentele în afara României

Noi am vrut foarte mult să facem aceste teste, ca începând cu 3 mai să plecăm din țară. Am vrut în Uzbekistan, Kazakhstan, dar au granițele închise. Cel mai aproape am fost de Germania, am găsit o bază foarte frumoasă, cu 2 terenuri naturale, condiții de 4 stele.

Am luat acordul de la autoritățile landului, acordul final era de la poliția de frontieră, dar a căzut, pentru că au zis că vor să protejeze Germania. Am făcut tot posibilul în acest sens, dar nu ne-au dat voie. Nu am reușit să găsim. Ne uităm pe Cehia, așteptăm Austria.

Suntem focusați pe tot ceea ce este în jurul nostru, dacă nu găsim în următoarele 2-3 zile, nu mai are rost să plecăm, așteptăm până pe 15 mai, când sperăm să ne putem antrena în grup. Dacă găsim luni sau marți, e posibil să plecăm, dacă nu, cade această variantă”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Universitatea Craiova are și probleme financiare. Patronul echipei a apelat la programul IMM Invest în încercarea de a obține credite garantate de stat, cu dobândă zero. Dacă cererea îi este acceptată, poate primi până la 10.000.000 de lei.

Reclamă

Jucătorii lui Papură au început pregătirile încă de pe 21 aprilie. Ședințele de antrenament se fac în efectiv redus. Oltenii sunt pe pe locul 3 în Liga 1, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și