Închide meniul

Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 19:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via hepta

Mario Camora încă speră la titlu. ”Toată lumea se gândește la asta!”. Care este situația lui Arlaukis

Mario Camora nu renunță la titlu, spunând că ardelenii depind de ei. Au nevoie de cinci victorii în următoarele cinci meciuri, dar și că oltenii se pot împiedica în următoarele runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora spune că CFR Cluj este favorită la titlu

Camora speră ca Arlaukis să rămână la echipă până la finele sezonului, dar totul depinde de decizia lui. 

”Echipa nu a intrat bine în prima repriză. Nu am putut să menținem de scor, deși am avut ocazii bune. Acum au venit la un punct de noi în campionat. Nu am fost relaxați, toată lumea se gândește la titlu, vrem să câștigăm campionatul, dar ăsta e fotbalul. E bine că depinde de noi și trebuie să vorbim între noi, să ne pregătim bine și să câștigăm încă cinci meciuri.

Petrescu a vorbit cu noi, să fim mai atenți, ne-a dat încredere. Echipa a vrut și a făcut un efort să ajungă la 2-2, dar pe final a venit acest 2-3 pe care noi nu l-am așteptat. O să analizăm greșelile pe care echipa le-a făcut de-a lungul meciului.

Sincer, astăzi s-a văzut. Echipa a dat un răspuns bun, am vrut să revenim, dar ei au câștigat pe contraatac. Nu e vorba de condiția fizică și sper să lucrăm să nu mai luăm gol pe contraatac. 

Reclamă

Arlauskis e un portar foarte bun, a parat excelent și e un jucător important în teren și în afara terenului. El va decide ce e mai bine”, a spus Camora după meci, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și