Închide meniul

Nicolo Napoli va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi. Italianul a bătut palma cu conducătorii clubului şi revine în Copou!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 12:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Nicolo Napoli va fi noul antrenor al lui Poli Iaşi. Italianul a bătut palma cu conducătorii clubului şi revine în Copou!

Mediafax Foto / ST_JUST via Hepta

Nicolo Napoli o va pregăti din nou pe Poli Iaşi

Tehnicianul de 59 de ani s-a înţeles deja cu şefii clubului şi va semna contractul în această săptămână. Italianul revine la echipa pe care a mai pregătit-o între 2014 şi 2016. Are o misiune extrem de dificilă, din moment ce moldovenii au trei înfrângeri la rând în campionat şi sunt fără victorie în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli revine pe banca lui Poli Iaşi

"Am vorbit cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi, m-am decis, vin la Poli. Miercuri seară sau joi sunt la Iași", a spus italianul pentru Gazeta Sporturilor.

Nicolo Napoli a fost ultima dată pe banca lui FC U Craiova. A fost demis de Adrian Mititelu în luna octombrie a anului trecut. Vine în Copou pentru a reuşi ceea ce nu a fost capabil Andrei Cristea, cel care a rezistat o scurtă perioadă în postura de tehnician. 

Andrei Cristea: "Am acceptat această poziție într-un moment extrem de greu pentru echipă"

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani va trece din nou pe teren, după doar patru meciuri ca antrenor.

"Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziție într-un moment extrem de greu pentru echipă. În același timp eram al treilea golgeter al campionatului. Toate sacrificiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu sufletul pentru club și pentru acest oraș", a spus Andrei Cristea.

Reclamă

Cristea încă mai speră la salvarea lui Poli Iaşi, club care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1. Moldovenii au 16 puncte în 25 de meciuri, cu 6 mai puţine decât Hermannstadt, echipa de pe locul 15.

"Îmi pare rău, sunt la dispoziția clubului. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziția pe care o voi avea și sunt convins că vom pune umărul cu toții mai departe pentru salvarea echipei”, a mai declarat Andrei Cristea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și