Închide meniul

Veste teribilă pentru "câini"! DSP a băgat tot lotul lui Dinamo în carantină. Ce se va întâmpla cu meciurile echipei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 18:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Veste teribilă pentru "câini"! DSP a băgat tot lotul lui Dinamo în carantină. Ce se va întâmpla cu meciurile echipei

SportPictures / George Fluster/Sport Pictures via Hepta

Jucătorii de la Dinamo în timpul unui meci din Liga 1

DSP a decis ca jucătorii şi staff-ul celor de la Dinamo sunt obligaţi să intre timp de 14 zile în carantină, anunţă gsp.ro, indiferent dacă sunt pozitivi sau negativi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Direcţia de Sănăte Publică a trimis informarea către LPF, iar Liga a anunţat clubul şi a amânat următoarele meciuri ale celor de la Dinamo.

Dinamo, obligată să joace cu juniorii

Cei de la Ligă nu se vor opri aici. LPF nu vrea să se abată de la palnul iniţial, iar campionatul trebuie să se încheie pe teren. În aceste condiţii, "câinii" vor fi obligaţi să evolueze cu juniorii, pentru a nu pierde la masa verde cu 0-3.

Din câte se pare, mâine, la sediul LPF va avea loc o discuţie cu cei de la Dinamo, pentru a li se explica variantele pe care le au, urmând ca apoi să se ia o decizie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și