Închide meniul

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 15:31

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Profimediaimages

Brendan Rodgers a avut Covid-19

Pe podium în Premier League, Brendan Rodgers a câştigat cel mai dificil "meci" al carierei. A prezentat multe dintre simptome, dar a reuşit să învingă Covid-19. Şi soţia lui a fost infectată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Rodgers a avut coronavirus

Bredan Rodgers a escaladat, în 2011, cel mai înalt vârf muntos al Africii. Antrenorul "vulpilor" a comparat lupta cu coronavirusul cu experienţa trăită când a urcat pe Kilimanjaro.

"Abia reuşeam să merg, îmi amintea de escaladarea masivului Kilimanjaro. Timp de trei săptămâni nu am avut nici miros, nici gust. Eram fără putere, iar la o săpătmână distanţă s-a simţit la fel şi soţia mea. Am fost testaţi amândoi şi am fost depistaţi cu virusul.

Era ca şi atunci când am urcat pe Kilimanjaro. Cu cât avansam cu atât sufeream de aclimatizare şi cu atât mai greu era să respir. Prima dată când am încercat să alerg, după ce m-am îmbolnăvit, mi-a fost greu să parcurg 10 metri. A fost o senzaţie ciudată de a mânca fără să am gust sau miros", a declarat Brendan Rodgers pentru BBC.

În luna martie s-a infectat cu Covid-19 şi antrenorul lui Arsenal. Mikel Arteta a spus că s-a resimţit aproximativ patru zile după ce a fost diagnosticat de medici. Fotbalul din Anglia se va relua la jumătatea lunii viitoare. Jucătorii se pot antrena deja în grupuri mici.

Reclamă

Manchester City-Arsenal și Aston Villa-Sheffield United sunt primele partide programate. Acestea vor avea loc miercuri, 17 iunie. Prima rundă completă din Premier League se va desfășura în weekendul 19-21 iunie. Până la finalul stagiunii mai sunt de disputat nu mai puțin de 92 de partide, iar reprezentanții campionatului vor ca ultima rundă să aibă loc la mijlocul lunii august.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și