Închide meniul

Alexandru Chipciu, un nou discurs manifest! Mesaj dur pentru Adi Popa: „Eşti ipocrit dacă spui altceva!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 decembrie 2023, 10:40

Reclamă
Alexandru Chipciu, un nou discurs manifest! Mesaj dur pentru Adi Popa: „Eşti ipocrit dacă spui altceva!

Alex Chipciu a dat recital la interviuri după ce a încurcat-o pe FCSB

Alex Chipciu, la conferinţa de presă / Captură AntenaSport

Alexandru Chipciu a avut un nou discurs manifest! Chipciu i-a transmis un mesaj dur fostului coleg de la FCSB, Adi Popa. Chipciu e convins că dacă „Motoreta” avea ofertă de la FCSB, alegea să meargă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu nu crede că Popa putea refuza oferta de la FCSB.  Adi Popa a ales să joace pentru CSA Steaua şi să se poziţioneze alături de echipa armatei în războiul cu Gigi Becali.

Alexandru Chipciu, un nou discurs manifest

El este subiectiv, a avut o experiență nefastă când s-a întors la Steaua cu patronul și cu MM (n.r. – în sezonul 2019/2020) și cumva se simte, vrea cumva să-și ia o revanșă.

Eu îmi respect foarte mult toți colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb «Ce mai faci, Popică?», dar ce am în cap legat de el și-mi vine să-i spun este în felul următor. Țin minte când a intrat în vestiar la noi și erau toți jucători de echipa națională. Când a intrat în vestiar, a intrat cu rușine.

Nu mă refer că eram noi șmecheri, dar intra cu emoția aia. Ceilalți care erau la Steaua jucau la națională. Fără a crea vreo polemică, dar dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, și FCSB era în prima ligă și-l suna domnul Becali? Sunt curios unde se ducea el în momentul ăla. Clar se ducea la FCSB, ești ipocrit dacă spui altceva!

Reclamă

Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa națională, a jucat în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă… 

Dacă el ar avea puterea să spună «Bă, dacă atunci când am plecat de la Chiajna și m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 și FCSB în prima ligă și eu mă duceam la CSA pentru că asta consider eu că e Steaua», aș ridica mâna și aș spune «Bravo, felicitări, înseamnă că ești cel mai mare stelist cu Armata» și așa mai departe.

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranță. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui și altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi”, a spus Chipciu pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns”

S-a aflat care este singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns”. Mijlocaşul celor de la U Cluj a dezvăluit că avea o relaţie extrem de bună cu Mirel Rădoi, şi a regretat enorm faptul că acesta a plecat de pe banca roş-albaştrilor.

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în perioada iunie – noiembrie 2015, perioadă în care l-a antrenat şi pe Alexandru Chipciu, jucător care a plecat de la formaţia roş-albastră în vara lui 2016, fiind transferat de Anderlecht.

Alex Chipciu a declarat că Mirel Rădoi a reprezentat pentru el „liderul suprem” la FCSB. Mijlocaşul a dezvăluit faptul că a fost extrem de afectat de plecarea acestuia de pe banca roş-albaştrilor, dată fiind relaţia extraordinară pe care o avea cu tehnicianul care în prezent o antrenează pe Al-Bataeh.

„Eu am lucrat și cu Mirel la Steaua. A fost liderul suprem pentru mine. OK, a fost Adrian Ilie când eram mic sau Marius Lăcătuș, dar apoi când a plecat Mirel de la FCSB, am plâns. Am avut o relație fabuloasă cu el când era antrenor.

E un tehnician foarte foarte bun, doar că minusul lui este că are prea mare personalitate și nu acceptă nimic. Dacă se întâmplă ceva ce nu îi convine, și-a luat jucăriile și a plecat”, a declarat Alex Chipciu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și