Închide meniul

Singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns”: „Am avut o relaţie fabuloasă cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 11:11

Reclamă
Singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns: „Am avut o relaţie fabuloasă cu el!

Singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a "plâns"

Alex Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

S-a aflat care este singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns”. Mijlocaşul celor de la U Cluj a dezvăluit că avea o relaţie extrem de bună cu Mirel Rădoi, şi a regretat enorm faptul că acesta a plecat de pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în perioada iunie – noiembrie 2015, perioadă în care l-a antrenat şi pe Alexandru Chipciu, jucător care a plecat de la formaţia roş-albastră în vara lui 2016, fiind transferat de Anderlecht.

Singurul antrenor de la FCSB după care Alex Chipciu a „plâns”

Alex Chipciu a declarat că Mirel Rădoi a reprezentat pentru el „liderul suprem” la FCSB. Mijlocaşul a dezvăluit faptul că a fost extrem de afectat de plecarea acestuia de pe banca roş-albaştrilor, dată fiind relaţia extraordinară pe care o avea cu tehnicianul care în prezent o antrenează pe Al-Bataeh.

De asemenea, Chipciu a mai declarat că Mirel Rădoi este un antrenor foarte bun, însă i-a identificat şi punctul slav al acestuia. Mijlocaşul susţine că antrenorul are o personalitate foaret rigidă, şi în momentul în care îl deranjează un anumit lucru, pleacă de la echipă fără să stea pe gânduri.

„Eu am lucrat și cu Mirel la Steaua. A fost liderul suprem pentru mine. OK, a fost Adrian Ilie când eram mic sau Marius Lăcătuș, dar apoi când a plecat Mirel de la FCSB, am plâns. Am avut o relație fabuloasă cu el când era antrenor.

Reclamă

E un tehnician foarte foarte bun, doar că minusul lui este că are prea mare personalitate și nu acceptă nimic. Dacă se întâmplă ceva ce nu îi convine, și-a luat jucăriile și a plecat”, a declarat Alex Chipciu, conform sport.ro.

Adevăratul motiv din spatele refuzului Alex Chipciu de a reveni la FCSB

Au apărut noi detalii despre adevăratul motiv din spatele refuzului Alex Chipciu de a reveni la FCSB. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani trăieşte „a doua tinereţe” la U Cluj. Are 4 goluri şi 4 pase decisive în această ediţie a Ligii 1 şi face cel mai bun sezon al său din ultimii ani.

Atunci când jucam la FCSB nu îmi trecea prin cap că o să mai joc în altă parte, în România. Mă gândeam cu soția că am jucat numai în orașe frumoase, am fost privilegiat. Am o poveste de la Praga, prin 2015, am fost în vacanța. Mă gândeam cum ar fi să joc acolo, stadionul e aproape de centru, cu un parc frumos. Cumva și culorile erau la fel. Și am ajuns, nu știu dacă a lucrat și subconștienul. Mă simt bine aici, Clujul a progresat, fetele nu mai vor să plece, nici soția.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost foarte aproape de o revenire în București. Într-o seară am zis că e gata, că mă întorc cu siguranță. Eram prin vacanță și vorbisem cu MM, eram convins că o să mă întorc. Apoi punând în balanță toate lucrurile, familia, școli, grădinițe… eram cam greu, era cam din scurt. Am zis că e mai bine să continui aici. Dar aveam motivația de a te lupta acolo sus. La vârsta mea nu se mai pune problema de bani.

Dar vreau să subliniez că varianta de a rămâne la Cluj nu a fost așa… hai că rămân și eu pe aici. Mă simt bine, nu mă gândeam ca la vârsta asta să mai am energie și entuziasm. Și când am venit la CFR Cluj, exista posibilitatea să mă duc în Turcia, dar nu voiam ca fetele să rămână în țară, iar eu să stau singur pe acolo. Am ales să rămân acasă și, chiar dacă fotbalistic nu a fost chiar cum îmi doream, faptul că m-am câștigat pe mine e mai important decât toți banii și performanța„, a declarat Alex Chipciu la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și