Închide meniul
VIDEO & FOTO

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj pentru a o prelua pe CFR! Reacția surprinzătoare a italianului, direct de pe aeroport

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 17:05

Reclamă
Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj pentru a o prelua pe CFR! Reacția surprinzătoare a italianului, direct de pe aeroport

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj pentru a o prelua pe CFR.

Andrea Mandorlini / AntenaSport

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj pentru a o prelua pe CFR. Tehnicianul italian s-a întors din vacanță, în România, pentru a-și începe noul mandat la gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Neluțu Varga a rămas fără antrenor după 0-4 cu Corvinul Hunedoara, în Cupa României. La o zi de la această umilință, Adrian Mutu a anunțat că nu o va mai pregăti pe fosta campioană a României.

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj pentru a o prelua pe CFR

Neluțu Varga s-a mișcat rapid însă și s-a înțeles deja cu un alt antrenor. Este vorba de Andrea Mandorlini, omul care a pregăti-o pe CFR înainte de mandatul lui Adrian Mutu.

Italianul a fost păstrat în cadrul clubului și în perioada în care „Briliantul” a antrenat echipa. Acum, Varga a apelat din nou la serviciile sale.

Mandorlini a fost surprins pe aeroportul din Cluj și a avut o reacție surprinzătoare, atunci când reporterii prezenți la fața locului l-au întrebat despre noua sa provocare. VEZI IMAGINI CU SOSIREA LUI MANDORLINI ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

„Nu mai e nimic de zis!”, a spus Andrea Mandorlini, la întoarcerea în Cluj.

Andrea Mandorlini a pregătit-o pe CFR Cluj timp de 27 de partide, în ultimul mandat. Italianul a adunat o medie de 1,56 puncte per meci în tot acest timp, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Adrian Mutu, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și