Închide meniul

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 23:55

Reclamă
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0

Daniel Bîrligea / Profimedia

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. După partida din Bănie, atacantul ardelenilor a dezvăluit că își dorește să meargă la EURO 2024, altături de echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii lui Gâlcă au ratat o șansă importantă în lupta la titlu, după ce nu au obținut niciun punct de la partida din Bănie.

Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1

Atacantul de la CFR Cluj s-a declarat mulțumit de cele 3 puncte obținute de echipa sa. De asemenea, a vorbit și despre o posibilă convocare la EURO 2024 și a transmis faptul că o să dea totul la echipa de club, pentru a obține o convocare.

„Sunt foarte bucuros că am luat noi cele 3 puncte, aveam nevoie de ele. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat și mă bucur pentru această victorie. Am luptat pentru echipă. Este o luptă aprigă, fiecare meci o să fie o finală, toate echipele luptă pentru cupele europene.

Este o victorie foarte importantă, sunt 3 puncte importante în lupta cu o candidată pentru locul 2 sau 3.

Reclamă

Fiecare român își dorește să meargă la EURO, să își reprezinte țara. Eu o să dau totul până la sfârșit și voi încerca să obțin rezultate importante cu echipa.”, a spus Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1

După o primă repriză fără ocazii uriașe, CFR Cluj a dat lovitura în minutul 71, prin Daniel Bîrligea.

După acest rezultat, oltenii au rămas pe locul al 3-lea, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, CFR Cluj este pe locul 4, la egalitate de puncte cu echipa lui Costel Gâlcă. Totuși, oltenii au avantajul golaverajului. După acest rezultat, ambele echipe au ieșit, matematic, din lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au arătat echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Soiri, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bană, Blesa, Căpățână
Absenți: Mitriță, Screciu, Koljic, Maldonado (accidentați), Kozulj (indisponibil)
Antrenor: Costel Gâlcă

CFR Cluj: R. Sava – Malico, Kresic, Boben, Mogoş – Tachtsidis, Keita, Muhar – C. Deac, Michael, Otele.
Rezerve: Hindrich, Manea, Ajeti, Radu, Aussi, Filip, Fica, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei). A1: Vasile Marinescu (Bucureşti), A2: Marius Marica (Bistriţa)
Arbitru VAR: George Vidican (Satu Mare). Arbitru AVAR: Ciprian Danşa (Satu Mare)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și