Închide meniul

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali! Noul atacant de la FCSB a dat toate cărțile pe față: „A făcut numai lucruri bune!”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 18:58

Reclamă
Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali! Noul atacant de la FCSB a dat toate cărțile pe față: „A făcut numai lucruri bune!

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali!

Colaj cu Daniel Popa și Gigi Becali / Profimedia - Hepta

Daniel Popa a dezvăluit că nu se teme de Gigi Becali! Noul atacant de la FCSB a vorbit despre patronul echipei și a transmis un mesaj surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa a fost transferat de Gigi Becali de la U Cluj, în această perioadă de mercato. Pentru serviciile sale, patronul de la FCSB le-a achitat clujenilor suma de 300.000 de euro.

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali!

Înainte de debutul noului sezon de Liga 1, Daniel Popa a dezvăluit că nu se teme de Gigi Becali și că nu înțelege de ce anumiți oameni sunt speriați de patronul de la FCSB.

De asemenea, acesta a dezvăluit și modul în care a fost convins să vină la FCSB.

„Nea Gigi m-a sunat, am vorbit cu el… Nu aveam numărul lui. S-a prezentat şi după am vorbit cu el. L-am salutat, i-am mulţumit, i-am spus pretenţiile mele, dânsul pe ale lui, şi am ajuns la o înţelegere.

Reclamă
Reclamă

Toată lumea se sperie de nea Gigi, dar nu înţeleg de ce pentru că omul acesta a făcut numai lucruri bune.

Este normal (n.r. să aibă aşteptări). Bagă bani, este clubul dânsului”, a spus Daniel Popa, citat de sportpesurse.ro.

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că FCSB va juca meciurile din competiţiile europene şi pe cele din campionat cu echipe diferite.

Reclamă

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB argumenta decizia prin faptul că roş-albaştrii nu vor putea să facă faţă cu aceiaşi jucători pe ambele planuri.

„Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Raul Rusescu, fost jucător al echipei lui Gigi Becali, e convins că FCSB se va concentra pe cupele europene şi va lăsa în plan secund campionatul.

„Sunt convins că Steaua (n.r: FCSB) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană: poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și