Închide meniul

FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0! Oltenii au umilit formația lui Ioan Ovidiu Sabău și s-au distanțat în clasament! Meciul s-a jucat fără suporteri, după scandările xenofobe de la Sfântu Gheorghe

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 21:40

FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0! Oltenii au umilit formația lui Ioan Ovidiu Sabău și s-au distanțat în clasament! Meciul s-a jucat fără suporteri, după scandările xenofobe de la Sfântu Gheorghe

FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948, în timpul unui meci / Hepta

FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0! Formația lui Adrian Mititelu a obținut o victorie foarte importantă și s-a distanțat în clasament față de ardeleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două formații s-a desfășurat cu porțile închise, după scandalul de la meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0! Oltenii umilesc formația lui Ioan Ovidiu Sabău și se distanțează în clasament!

Oltenii au controlat fără probleme meciul încă din primele minute. Chițu a reușit o „dublă” în numai 25 de minute, iar deznodământul era unul cunoscut după prima repriză, mai ale după golul de 3-0 înscris de Dragoș Albu.

Repriza secundă a fost de asemenea câștigată de FC U Craiova. Bahassa și Blanuță au amplificat eșecul umilitor al celor de la U Cluj, care nu au reușit să găsească soluții în niciun moment al meciului.

Grație acestei victorii, oltenii urcă pe locul 9 în clasament, cu 27 de puncte. U Cluj rămâne pe locul 14, cu numai 23 de puncte.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0, LIVE SCORE

Update min 90: FC U Craiova 1948 – U Cluj 5-0! Înscrie și Vladislav Blănuță.

Update min 82: FC U Craiova 1948 – U Cluj 4-0! Yassine Bahassa majorează diferența!

Update min 36: FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-0! Dragoș Albu înscrie frumos cu un șut din afara careului, iar scorul capătă proporții umilitoare pentru formația oaspete.

Reclamă 4 / 0/3

Update min 25: FC U Craiova 1948 – U Cluj 2-0! Aurelian Chițu face „dubla” și gazdele se desprind!

Update min 12: FC U Craiova 1948 – U Cluj 1-0! Aurelian Chițu deschide scorul pentru olteni!

Update min 1: A început meciul!

Echipele de start:

FC U Craiova 1948: Gurău – R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert – D. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu 

U Cluj: Iliev – Fl. Ilie, Miron, G. Simion – Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Remacle, Oancea – Chiciu, Thiam, Fl. Haită 

După 22 de meciuri jucate, FC U Craiova 1948 ocupă locul 12, cu 24 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Cluj este pe 14, cu numai 23 de puncte adunate în 23 de meciuri.

Reclamă

Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu în scandalul cu fanii olteni: „A venit cu bani de acasă şi şi-a riscat familia!”

Nicolae Dică îl apără pe Adrian Mititelu în scandalul pe care acesta îl arecu fanii olteni. Antrenorul de la Mioveni susţine că patronul de la FC U Craiova 1948 a făcut numeroase sacrificii pentru formaţia din Bănie.

FC U Craiova 1984 este într-un plin scandal colosal. Partida de la Sepsi a fost anulată, motivul fiind scandările xenofobe ale fanilor din Bănie, care se revoltă şi împotriva conducerii clubului.

Nicolae Dică a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu şi susţine că patronul oltenilor trebuie mai mult respectat pentru eforturile pe care le depune la conducerea clubului.

Totodată, tehnicianul de la Mioveni a declarat că fanii olteni nu dau dovadă de ataşament faţă de echipă, prin comportamentul de pe stadioane.

„Mititelu este un om care a venit cu bani de acasă, care duce clubul ăsta, susţine clubul ăsta. Ok, cu toţii facem greşeli, dar când un om susţine cu aşa patimă, şi-a riscat familia. Pentru fotbal s-a dus şi la… Dar să te duci la meci să înjuri, să te comporţi aşa, mai ales că faci rău echipei pe care tu o iubeşti.

Tu te duci la meciuri pentru că iubeşti echipa aia, simţi ceva pentru ea. De ce să ai ieşirile astea. Chiar nu pot să îmi dau seama. Când nu a mai băgat bani domnul Mititelu, a dispărut clubul. Omul acesta iubeşte fotbalul din Craiova, de ce să nu îl susţii?”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și